€ 315.000 k.k.
  • Bellen
€ 315000,- k.k.

Uiterwaardenstraat 256 -2, Amsterdam

Nu te koop in de gewilde Rivierenbuurt, een leuk en licht twee-kamer appartement van ca 48m2 met 2 balkons (voorzijde Zuid) en ruime berging op zolder!

Ondanks de huidige omstandigheden bent u van harte welkom voor een bezichtiging, waarbij we wel de volgende maatregelen strikt in acht nemen:
- bezichtigingen deden wij op voorhand al en nu nog steeds op afspraak en tijdstip;
- wij reserveren voor u 15 minuten per bezichtiging, dus gelieve echt op tijd te komen;
- u bent van harte welkom met maximaal 2 mensen inclusief kinderen en/of aankoopmakelaar;
- als er toch nog kijkers binnen zijn, vragen wij u vriendelijk even buiten te wachten;
- wij schudden geen handen;
- wij houden minimaal 1,5 m. afstand tijdens de bezichtiging, gelieve u daar ook aan te houden voor ieders gezondheid;
- heeft u een loopneus, hoest u of voelt u zich verkouden of koortsig? Dan verzoeken wij u in deze tijd echt thuis te blijven.

Het appartement is gelegen in een complex aan een rustige straat in de Rivierenbuurt en om de hoek bij de RAI, het Mirandabad, het Martin Luther Kingpark en de Maasstraat met vele winkeltjes en restaurantjes, en op een paar minuten fietsafstand zit je midden in de Pijp. Er zijn verschillende tram- en busverbindingen op loopafstand en het is enkele minuten fietsen naar station RAI of station Amstel, en met de auto zit je met een paar minuten op de Ring (S110 Utrechtsebrug of S 109 Buitenveldert/RAI)

Indeling;
Entree begane grond in portiek, gemeenschappelijk trappenhuis; 2e etage toegang tot de woning, hal, meterkast, separaat toilet, aan de voorzijde toegang tot de woonkamer met zijkamer en frans balkon (zuid), en vanuit de hal aan de achterzijde toegang tot een ruime slaapkamer met wastafel en deur naar het balkon, vanuit de hal toegang tot de doucheruimte, en de woonkeuken (geen keukenblok aanwezig) met openslaande deuren naar het balkon aan de achterzijde. Vanaf de achterzijde uitkijkend op een groene en rustige binnentuin. Op zolder is nog een ruime berging behorend bij de woning.

BIJZONDERHEDEN
- Professioneel beheerde VVE door Alliantie VVE Diensten
- GBO 47,6 m2 woning en 7,6 berging NEN meetrapport aanwezig
- Servicekosten 2020: ca 118,24 per maand voor de woning en € 14,24 voor de berging
- Erfpacht afgekocht tot en met 15 augustus 2062
- Projectnotaris Schut van Os Notarissen
- Het betreft een voormalige huurwoning, ouderdomsclausule en niet-zelfbewoningsclausule van toepassing
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende bepaalde periode)
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben.
- Verkoper behoudt zich tot tekenen koopakte het recht van gunning voor.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van .....2020. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 315.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 1 maand(en)
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1938
Indeling
Oppervlakte 48 m2
Inhoud 142 m3
Aantal kamers 2

Reageer op woning: Uiterwaardenstraat 256 -2 Amsterdam Scheldebuurt

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Scheldebuurt

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Amsterdam Scheldebuurt? Amsterdam Scheldebuurt is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Amsterdam Scheldebuurt ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk