€ 245.000 k.k.
  • Bellen
  • Verkocht
€ 245000,- k.k.

Uiterwaardenstraat 165 -2, Amsterdam

*** DEZE WONING WORDT MET VOORRANG AANGEBODEN AAN SOCIALE HUURDERS VAN DE ALLIANTIE TOT 6 DECEMBER 2018 *** Het is mogelijk meteen al te komen kijken, ook voor niet huurders van Alliantie.

Nu te koop in de Rivierenbuurt, een leuk en licht 2-kamer appartement met balkon Zuid!

Het appartement is gelegen in een complex aan een rustige straat in de Rivierenbuurt en om de hoek bij de RAI, het Mirandabad, het Martin Luther Kingpark en de Maasstraat met vele winkeltjes en restaurantjes, en op een paar minuten fietsafstand zit je midden in de Pijp. Er zijn verschillende tram- en busverbindingen op loopafstand en het is enkele minuten fietsen naar station RAI of station Amstel, en met de auto zit je met een paar minuten op de Ring (S110 Utrechtsebrug of S 109 Buitenveldert/RAI)

Indeling;
Gemeenschappelijk trappenhuis; 2e en hoogste etage rechts toegang tot de woning, hal, meterkast, toilet, dan toegang tot de woonkamer met originele schouw en bergkast, half open de keuken (eenvoudig blok) aan de achterzijde met toegang tot het balkon, ook vanuit de woonkamer de ruime slaapkamer met wastafel en doucheruimte. Vanaf de achterzijde uitkijkend op een groene en rustige binnentuin.

BIJZONDERHEDEN
- Professioneel beheerde VVE door Alliantie VVE Diensten
- Servicekosten 2018 : ca 104,02 per maand voor de woning
- Servicekosten 2019: ca 107,93 per maand voor de woning
- Erfpacht afgekocht tot 31-7-2063
- Projectnotaris Loyens en Loeff
- Het betreft een voormalige huurwoning, niet-zelfbewonings- en ouderdomsclausule van toepassing
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende bepaalde periode)
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is twee weken na de start van de verkoop of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. Anders kan de huurder voor de vraagprijs kopen.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 245.000 k.k.
Beschikbaarheid Verkocht
Aangeboden sinds 28 dagen
Bouw
Type Appartement
Bouwjaar 1938
Indeling
Oppervlakte 38 m2
Inhoud 135 m3
Aantal kamers 2

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Stadsdeel Zuid

Een appartement kopen of huren in het chique Amsterdam Zuid? Met de pijp, het vondelpark, de PC hoofdstraat en het museumplein misschien wel de bekendste wijk van nederland. Wonen in Amsterdam Zuid is wonen op stand. Vind je Huis via de Alliantie.

Meer info over deze wijk