€ 225.000 k.k.
  • Bellen
€ 225000,- k.k.

Tweede Jacob van Campenstraat 88 -1V, Amsterdam

*Let op voorrangsregeling voor sociale huurders Alliantie **

Heerlijk wonen in de levendige buurt de Pijp, achter het Marie Heinekenplein én toch in een fijne rustige straat, wij bieden nu deze fijne studio van circa 30m² aan. Door de ligging in de Tweede Jacob van Campenstraat betreft het een heerlijk rustig appartement in de bruisende Pijp. Het appartement heeft grote raampartijen waardoor er veel licht is in de woon/ slaapkamer. Het appartement is gelegen op erfpacht, waarbij het huidige tijdvak, wat loopt tot 31 oktober 2061 is afgekocht. De VvE wordt professioneel beheerd door Alliantie VvE diensten.

Ondanks de huidige omstandigheden bent u van harte welkom voor een bezichtiging, waarbij we wel de volgende maatregelen strikt in acht nemen:
- bezichtigingen deden wij op voorhand al en nu nog steeds op afspraak en tijdstip;
- wij reserveren voor u 15 minuten per bezichtiging, dus gelieve echt op tijd te komen;
- u bent van harte welkom met maximaal 2 mensen inclusief kinderen en/of aankoopmakelaar;
- als er toch nog kijkers binnen zijn, vragen wij u vriendelijk even buiten te wachten;
- wij schudden geen handen;
- wij houden minimaal 1,5 m. afstand tijdens de bezichtiging, gelieve u daar ook aan te houden voor ieders gezondheid;
- heeft u een loopneus, hoest u of voelt u zich verkouden of koortsig? Dan verzoeken wij u in deze tijd echt thuis te blijven.

Omgeving:
Het appartement is gelegen in het bruisende hart van de Pijp, achter het Marie Heinekenplein. Restaurants, cafés, winkels liggen allemaal op de hoek. Heerlijk genieten van ontspanning in het Sarphatipark en de levendigheid van de Albert Cuypmarkt!

Indeling:
Entree op de eerste verdieping, woning aan de voorzijde gelegen, entree met badkamer. Badkamer voorzien van wastafel, douche en toilet. Bij binnenkomst in de keuken tref je een open keuken met wasmachine aansluiting. Drie grote ramen welke zorgen voor veel lichtinval. De open woon / slaapkamer geeft je de mogelijkheid om op een speelse manier de ruimte in te richten. Op zolder bevindt zich nog een zolderberging van ca 5 m².

Bijzonderheden:
- Gelegen in het levendige en energieke Amsterdam Zuid;
- Woonoppervlakte circa 30 m² conform NEN2580;
- Erfpacht, canon afgekocht tot en met 30 oktober 2061;
- Vaste projectnotaris Notariskantoor Schut van Os Notarissen in Amsterdam;
- Actieve VvE welke professioneel beheerd wordt door Alliantie VvE diensten;
- Servicekosten van € 92,81 per maand voor appartement en voor de berging (2020);

Wat u verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning- en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;
- Oplevering per direct.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van vrijdag 12 juni 2020 om 12.00 uur. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 225.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 1 maand(en)
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1905
Indeling
Oppervlakte 30 m2
Inhoud 97 m3
Aantal kamers 1

Reageer op woning: Tweede Jacob van Campenstraat 88 -1V Amsterdam Oude Pijp

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Oude Pijp

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Amsterdam Oude Pijp? Amsterdam Oude Pijp is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Amsterdam Oude Pijp ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk