€ 375.000 k.k.
  • Bellen
€ 375000,- k.k.

Tweede Jacob van Campenstraat 55, Amsterdam

*** DEZE WONING WORDT MET VOORRANG AANGEBODEN AAN SOCIALE HUURDERS VAN DE ALLIANTIE TOT 7 SEPTEMBER 2018 ***

Buitenkans! Leuk en ruim 2 kamer appartement van 60m2 met ruime tuin (!) van bijna 50m2 en 2 balkons gelegen midden in de gezellig oude Pijp! Maar de straat biedt – ondanks alle drukte daaromheen – ook rust. Er woont een mengelmoes van jonge mensen, gezinnen en Amsterdammers die hier al hun hele leven wonen.

OMGEVING
Op steenworp afstand van al het gezelligs dat de Pijp biedt, met het Marie Heinekenplein, het Sarphatipark, de Albert Cuypmarkt, maar ook het Museumplein om de hoek. Op loopafstand bereik je een riant aanbod aan hippe en gezellige cafés, restaurants, galeries en boetiekjes. Ook het Rijksmuseum, het Stedelijk Museum en het Van Gogh museum liggen om de hoek, net zoals de P.C. Hooftstraat en het Vondelpark.

Je rijdt met de auto makkelijk de stad uit en ook de halte van de Noord-Zuidlijn ligt binnenkort om de hoek. Op dit moment is er slechts een wachtlijst van enkele maanden voor het verkrijgen van een parkeervergunning en met deze vergunning heb je de mogelijkheid om te parkeren in de parkeergarage in de Eerste van der Helststraat (op 1 min loopafstand van de woning).

Indeling:
Entree eerste etage, hal, links de badkamer met douche en wastafel, de CV kast, een separaat toilet, een ruime slaapkamer met toegang tot het balkon aan de achterzijde, uitkijkend in het groen welke met een trap toegang geeft tot de eigen rustig gelegen tuin van ca 47m2 groot! Tevens is vanuit de ondergelegen berging de tuin te bereiken.
Aan de voorzijde een ruime en brede woonkamer met half open keuken (met ruimte voor een tafel), beide met toegang tot het balkon aan de voorzijde.

BIJZONDERHEDEN
- Professioneel beheerde VVE door Pro VVE beheer
- Servicekosten 2018 : ca 78,00 per maand
- Erfpacht afgekocht tot 15 maart 2046
- Projectnotaris Lubbers en Dijk
- het betreft een voormalige huurwoning, niet-zelfbewonings- en ouderdomsclausule van toepassing
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding van 2 jaar
- Verkoper verkoopt de woning voor zelfbewoning (of eerstegraads familielid)

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is twee weken na de start van de verkoop of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of instaleer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. Anders kan de huurder voor de vraagprijs kopen.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 375.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 1 maand(en)
Bouw
Type Appartement
Bouwjaar
Indeling
Oppervlakte 60 m2
Inhoud 202 m3
Aantal kamers 2

Reageer op woning: Tweede Jacob van Campenstraat 55 Amsterdam Stadsdeel Zuid

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Stadsdeel Zuid

Een appartement kopen of huren in het chique Amsterdam Zuid? Met de pijp, het vondelpark, de PC hoofdstraat en het museumplein misschien wel de bekendste wijk van nederland. Wonen in Amsterdam Zuid is wonen op stand. Vind je Huis via de Alliantie.

Meer info over deze wijk