€ 340.000 k.k.
  • Bellen
  • Verkocht
€ 340000,- k.k.

Tweede Jacob van Campenstraat 100 -I, Amsterdam

Gelegen in het hartje van de Amsterdamse Pijp bevindt zich op de eerste verdieping van een authentiek gebouw deze goed ingedeelde driekamer appartement met een woonoppervlakte van circa 61 m² en een groot terras op het zuiden van maar liefst 34 m². De woning beschikt over een ruime lichte woonkamer met open keuken en openslaande deuren naar het balkon; twee slaapkamers en een badkamer. Op de zolderverdieping is nog de beschikking over ruime berging van circa 17 m². De canon voor de erfpacht is nog langdurig vooruitbetaald tot en met 16 november 2055 en het beheer van het pand door de vereniging van eigenaars wordt actief en professioneel uitgevoerd.

Omgeving:
De Tweede Jacob van Campenstraat ligt zeer centraal in de Amsterdamse wijk De Pijp met om de hoek de beroemde Albert Cuypmarkt. Daarnaast zijn op loopafstand het Marie Heinekenplein, het Gerard Douplein, de Ferdinand Bolstraat en de van Woustraat voor een grote diversiteit voor leuke winkeltjes, restaurants en cafés. Tevens is men zo in het knusse Sarphatipark om even lekker te kunnen relaxen. De openbaar vervoersvoorzieningen zijn met de diverse tram- en bus lijnen en straks de noord/zuidlijn uitstekend te noemen.

Indeling:
Centrale entree; trappenhuis.
Eerste etage:
Entree woning; hal; slaapkamer aan de voorzijde met meterkast; tweede slaapkamer aan de voorzijde; badkamer met douche en toilet; lichte woonkamer met openslaande deuren naar het balkon; open keuken; royaal balkon van ca. 34 m² gelegen op het zuiden.

Zolder etage:
Berging van ca. 17 m2.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1876
- Woonoppervlakte circa 61 m2
- Berging op de zolderverdieping van circa 17 m2
- Intergas HR cv-ketel, 2004
- Kunststof kozijnen met dubbel glas
- Erfpacht afgekocht t/m 15-11-2055
- Projectnotaris Loyens & Loeff
- Actieve vereniging van eigenaars, welke professioneel wordt beheerd
- Servicekosten € 97,09 per maand
- Oplevering in overleg!
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding van 2 jaar
- Verkoper verkoopt de woning voor zelfbewoning (of eerstegraads familielid)

De gebruiksoppervlakte zoals vermeld in deze brochure en/of de aanmelding op Funda is berekend conform de branche vastgestelde NEN 2580-norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Bij het tot stand komen van een koopovereenkomst verklaart (aspirant) koper voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering. Wij doen ons uiterste best de juiste oppervlakte en inhoud te bereken aan de hand van eigen metingen en die van een professioneel bedrijf en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld, wordt dit door (aspirant) koper aanvaard. (Aspirant) koper is/wordt uiteraard voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, zo ook niet op aanpassing van de eventuele koopsom. Verkoper en Van de Steege aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Overdracht
Vraagprijs € 340.000 k.k.
Beschikbaarheid Verkocht
Aangeboden sinds 1 maand(en)
Bouw
Type Appartement
Bouwjaar 1876
Indeling
Oppervlakte 61 m2
Inhoud 176 m3
Aantal kamers 3

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Stadsdeel Zuid

Een appartement kopen of huren in het chique Amsterdam Zuid? Met de pijp, het vondelpark, de PC hoofdstraat en het museumplein misschien wel de bekendste wijk van nederland. Wonen in Amsterdam Zuid is wonen op stand. Vind je Huis via de Alliantie.

Meer info over deze wijk