€ 400.000 k.k.
  • Bellen
  • verkocht
€ 400000,- k.k.

Turnerstraat 33 C, Amsterdam

**Let op voorrangsregeling voor sociale huurders Alliantie **

Fantastisch licht hoekappartement van ca 75 m² op de hoek van de Turnerstraat en Herculesstraat in de Stadionbuurt. Wonen tussen de winkels aan het Stadionplein en Olympiaplein, maar daarnaast de rust in deze straat. De woning bevindt zich op de derde en tevens hoogste woonverdieping van het complex met boven het appartement een grote berging circa van 15 m².

Ondanks de huidige omstandigheden bent u van harte welkom voor een bezichtiging, waarbij we wel de volgende maatregelen strikt in acht nemen:
- bezichtigingen deden wij op voorhand al en nu nog steeds op afspraak en tijdstip;
- wij reserveren voor u 15 minuten per bezichtiging, dus gelieve echt op tijd te komen;
- u bent van harte welkom met maximaal 2 mensen inclusief kinderen en/of aankoopmakelaar;
- als er toch nog kijkers binnen zijn, vragen wij u vriendelijk even buiten te wachten;
- wij schudden geen handen;
- wij houden minimaal 1,5 m. afstand tijdens de bezichtiging, gelieve u daar ook aan te houden voor ieders gezondheid;
- heeft u een loopneus, hoest u of voelt u zich verkouden of koortsig? Dan verzoeken wij u in deze tijd echt thuis te blijven.

Omgeving:
De woning is gelegen in de populaire stadionbuurt in stadsdeel Zuid. De buurt kenmerkt zich door een rustige woonomgeving. Op de Marathonweg, Olympiaplein en Stadionplein bevinden zich de winkels voor dagelijkse boodschappen en ook zijn hier diverse leuke horecagelegenheden. Verder is er elke zaterdag op het Olympisch plein een markt, zijn er diverse winkels en een museum. Voor sport en ontspanning kan men terecht in het Vondelpark en het Beatrixpark en iets verderop het Amsterdamse Bos. De bereikbaarheid van dit appartement is zeer goed te noemen. Er zijn diverse tram- en bushaltes in de buurt, zoals de haltes Olympiaplein, Olympiaweg en Haarlemmermeerstation, waarvandaan tram- en buslijnen in alle richtingen vertrekken. De uitvalswegen met o.a. de Ring A-10 wordt binnen mum van tijd bereikt.

Indeling:
Entree op de derde verdieping met een ruime hal en toegang tot alle vertrekken. De woning heeft een ruime slaapkamer, badkamer voorzien van douche en wastafel en een separaat toilet. De heerlijke ruime woon en eetkamer is voorzien van een frans balkon. De dichte keuken is nog niet voorzien van een keukenblok, alle ruimte voor de nieuwe bewoner een unieke keuken te realiseren.
Op de (zolder-)etage: een goede zolderkamer van ca 15 m2 aan de achterzijde gelegen.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte circa 75 m² conform NEN2580;
- Erfpacht, canon afgekocht tot en met 31 juli 2060;
- Vaste projectnotaris Notariskantoor Schut van Os notarissen in Amsterdam;
- Actieve VvE welke professioneel beheerd wordt door Alliantie Vve beheer;
- Servicekosten van € 151,67 per maand voor het appartement en € 22,36 berging (2020);

Wat u verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning- en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;
- Oplevering per direct.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van donderdag 18 juni 2020 om 12.00 uur. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 400.000 k.k.
Beschikbaarheid verkocht onder voorbehoud
Aangeboden sinds 24 dagen
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1931
Indeling
Oppervlakte 75 m2
Inhoud 244 m3
Aantal kamers 3

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Stadionbuurt

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Amsterdam Stadionbuurt? Amsterdam Stadionbuurt is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Amsterdam Stadionbuurt ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk