€ 350.000 k.k.
  • Bellen
  • Verkocht
€ 350000,- k.k.

Tuinstraat 9 A, Amsterdam

DEZE WONING WORDT MET VOORRANG AANGEBODEN AAN SOCIALE HUURDERS VAN DE ALLIANTIE TOT
09 DECEMBER 2017.

Middenin de gezelligheid van de Jordaan bevindt zich deze leuke drie-kamer maisonnette woning met een woonoppervlakte van circa 62 m² verdeeld over de begane grond en de eerste etage. De Tuinstraat ligt in het hart van de Jordaan, alles wat deze buurt zo gewild maakt is hier dichtbij. De Westerstraat, de Noordermarkt en de Haarlemmerdijk liggen om de hoek, maar ook de 9 straatjes, de Rozengracht en het winkelgebied van het Centrum van Amsterdam zijn op loopafstand.

De woning is te bereiken via een gemeenschappelijk trappenhuis. Via de eigen entree bereikt men de hal, vanwaar er toegang is tot het separate toilet, de keuken met eenvoudig keukenblok en de woonkamer aan de straatzijde. Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers, waarvan één met twee inbouwkasten en toegang tot het balkon. De badkamer is voorzien van een wastafel en inloopdouche. Het balkon ligt aan de straatzijde en is gesitueerd op het noorden.

Op de begane grond van het complex is tevens een individuele berging van ca. 6 m².

Bijzonderheden:

- Bouwjaar 1983
- Woonoppervlakte circa 62 m²
- Balkon op het noorden
- Individuele (fietsen) berging van circa 6 m²
- Erfpachtcanon vooruitbetaald tot 1 april 2033
- Projectnotaris Loyens & Loeff
- Servicekosten € 137,79 euro per maand
- Opknappen trappenhuis, wanden en binnenschilderwerk staat gepland voor 2021.
- Oplevering in overleg!
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding van 2 jaar
- Verkoper verkoopt de woning voor zelfbewoning (of eerstegraads familielid)

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE

Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is twee weken na de start van de verkoop of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkse update op www.benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie.

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. Anders kan de huurder voor de vraagprijs kopen

De gebruiksoppervlakte zoals vermeld in de brochure en/of de aanmelding op Funda is berekend conform de branche vastgestelde NEN 2580-norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Bij het tot stand komen van een koopovereenkomst verklaart (aspirant) koper voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering. Wij doen ons uiterste best de juiste oppervlakte en inhoud te bereken aan de hand van eigen metingen en die van een professioneel bedrijf en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld, wordt dit door (aspirant) koper aanvaard. (Aspirant) koper is/wordt uiteraard voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, zo ook niet op aanpassing van de eventuele koopsom. Verkoper en ERA Van de Steege aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze.

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Overdracht
Vraagprijs € 350.000 k.k.
Beschikbaarheid Verkocht
Aangeboden sinds 1 maand(en)
Bouw
Type Appartement
Bouwjaar 1983
Indeling
Oppervlakte 62 m2
Inhoud 174 m3
Aantal kamers 3

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Stadsdeel Centrum

Een huis of appartement kopen of huren in Amsterdam centrum. Amsterdam Centrum leeft 24/7. Koop of huur een appartement op loopafstand van het museumplein, de grachtengordel, de Albert Cuypmarkt, de jordaan, de pijp en het spui.

Meer info over deze wijk