€ 300.000 k.k.
  • Bellen
  • Verkocht
€ 300000,- k.k.

Touwbaan 67, Amsterdam

* let op voorrangsregeling sociale huurders Alliantie *

In een rustig deel van het centrum, gelegen aan en met uitzicht op het Oostenburgerpark nabij het Scheepvaartmuseum en Waterlooplein, bieden wij dit heerlijke 2-kamer hoekappartement aan van ca 59m2 , op de 4e (tevens hoogste) etage met balkon op het Oosten/Zuidoost met uitzicht op het park!!

Het appartement is gelegen in het centrum vlak bij Artis, circa 15 minuten lopen vanaf CS. Er is een uitstekende verbinding met de ring A10 via de IJ-tunnel en de uitvalswegen richting de Piet Hein-tunnel. Op loopafstand bevinden zich veel leuke restaurants en café´s op het Kadijksplein. Ook de Stopera en theater Carré zijn op fiets-afstand.

Indeling
De woning is toegankelijk via het gezamenlijke trappenhuis. 4e etage entree, hal met toegang tot alle vertrekken, separaat toilet met fontein, aan de linkerzijde toegang tot een ruime slaapkamer, met toegang tot balkon en toegang tot de badkamer met douche, wastafel en wasmachineaansluiting. In het midden de keuken (nog naar eigen smaak te plaatsen) met eveneens toegang tot het balkon aan de parkzijde. Aan de rechter/voorzijde de ruime hoek-woonkamer met openslaande deuren naar een frans balkonruime
In de kelder bevindt zich een separate berging van circa 6 m2.

BIJZONDERHEDEN
- Gelegen in het centrum direct aan een park, vrij uitzicht vanaf het balkon
- Professioneel beheerde VVE door Alliantie VVE Diensten
- Servicekosten 2019 : ca 48,44 per maand voor woning en 2,43 voor berging (2019)
- Erfpacht afgekocht tot en met 30 juni 2035
- Projectnotaris Loyens en Loeff
- Het betreft een voormalige huurwoning, ouderdomsclausule en niet-zelfbewoningsclausule van toepassing
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende bepaalde periode)
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is twee weken na de start van de verkoop of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 300.000 k.k.
Beschikbaarheid Verkocht
Aangeboden sinds 2 maand(en)
Bouw
Type Appartement
Bouwjaar 1985
Indeling
Oppervlakte 59 m2
Inhoud 193 m3
Aantal kamers 2

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Stadsdeel Centrum

Een huis of appartement kopen of huren in Amsterdam centrum. Amsterdam Centrum leeft 24/7. Koop of huur een appartement op loopafstand van het museumplein, de grachtengordel, de Albert Cuypmarkt, de jordaan, de pijp en het spui.

Meer info over deze wijk