€ 430.000 k.k.
  • Bellen
€ 430000,- k.k.

Touwbaan 40, Amsterdam

*** DEZE WONING WORDT MET VOORRANG AANGEBODEN AAN SOCIALE HUURDERS VAN DE ALLIANTIE TOT EN MET 8 april 2019 ***

Gelegen op een heerlijke rustige locatie in het Centrum van Amsterdam bevindt zich op de derde etage van een goed onderhouden complex dit goed ingedeelde en ruime vier kamer appartement met een balkon. De woning heeft een woonoppervlakte van 87 m² en beschikt over drie goed bemeten slaapkamers, een aparte keuken, badkamer met wastafel en douche, toilet en een lichte woonkamer, vanwaar er uitzicht is op een park. Op de begane grond is nog de beschikking over een individuele (fietsen)berging. De canon voor de erfpacht is nog afgekocht tot medio 2035 en het beheer door de vereniging van eigenaars wordt actief en professioneel uitgevoerd.

Omgeving:
Deze woning is gelegen in een heerlijk rustig gedeelte in het centrum van Amsterdam, nabij Artis, Entrepotdok en Museum ’t Kromhout. Op loopafstand zijn talrijke leuke cafés en restaurants te vinden, zoals bijvoorbeeld restaurant “De Plantage, Brouwerij ’t IJ en Roest. Ook het Scheepvaartmusseum , de Hortus Botanicus, de Dappermarkt en het prachtige Wertheimpark bevinden zich in de directe omgeving. De woning is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, op loopafstand stoppen trams en bussen richting Amsterdam Centraal, tevens is dit goed te bereiken met de fiets. Met de auto is de Ring A10 binnen enkele minuten bereikbaar. In de omgeving zijn voldoende parkeermogelijkheden en parkeren kan middels een parkeervergunning. De wachttijd bedraagt momenteel 0 tot 3 maanden. (bron, Cition)

Indeling:
Begane grond:
Centrale entree; trappenhuis en de bergingen in het souterrain.
Derde verdieping:
Overloop; meterkast; Entree van de woning; hal met toegang tot alle vertrekken; drie slaapkamers, waarvan een met toegang tot het balkon;separaat toilet; badkamer met wastafel en douche; keuken met toegang tot het balkon; lichte woonkamer.BIJZONDERHEDEN
- Bouwjaar 1990
- Woonoppervlakte 87 m² (meetrapport aanwezig)
- Gelegen in het Centrum
- Professioneel beheerde VVE door Alliantie VVE Diensten
- Servicekosten € 107,41 per maand
- Erfpacht afgekocht tot en met 30-6-2035
- Verwarmd middels Intergas HR cv ketel (2001)
- Projectnotaris Loyens en Loeff
- Het betreft een voormalige huurwoning, niet-zelfbewonings- en ouderdomsclausule van toepassing
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende bepaalde periode)
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is twee weken na de start van de verkoop of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of instaleer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 430.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 26 dagen
Bouw
Type Appartement
Bouwjaar 1990
Indeling
Oppervlakte 87 m2
Inhoud 276 m3
Aantal kamers 4

Reageer op woning: Touwbaan 40 Amsterdam Stadsdeel Centrum

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Stadsdeel Centrum

Een huis of appartement kopen of huren in Amsterdam centrum. Amsterdam Centrum leeft 24/7. Koop of huur een appartement op loopafstand van het museumplein, de grachtengordel, de Albert Cuypmarkt, de jordaan, de pijp en het spui.

Meer info over deze wijk