€ 300.000 k.k.
  • Bellen
  • Verkocht
€ 300000,- k.k.

Touwbaan 21, Amsterdam

**Let op voorrangsregeling voor sociale huurders Alliantie **

Op de hoogste verdieping van het gebouw staat nu deze fijne tweekamer woning te koop.

Omgeving:
Deze woning is gelegen in een heerlijk rustig gedeelte in het centrum van Amsterdam, nabij Artis, Entrepotdok en Museum ’t Kromhout. Op loopafstand zijn talrijke leuke cafés en restaurants te vinden, zoals bijvoorbeeld restaurant “De Plantage, Brouwerij ’t IJ en Roest. Ook het Scheepvaartmusseum , de Hortus Botanicus, de Dappermarkt en het prachtige Wertheimpark bevinden zich in de directe omgeving. De woning is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, op loopafstand stoppen trams en bussen richting Amsterdam Centraal, tevens is dit goed te bereiken met de fiets. Met de auto is de Ring A10 binnen enkele minuten bereikbaar. In de omgeving zijn voldoende parkeermogelijkheden en parkeren kan middels een parkeervergunning. De wachttijd bedraagt momenteel 0 tot 3 maanden. (bron, Cition)

Indeling:
Keurig trappenhuis met in totaal 14 woningen; op de vierde verdieping is deze woning gelegen.
Bij binnenkomst in de woning tref je een compacte hal, met daarbij een aparte keuken en toegang tot de woonkamer; de ruime woonkamer heeft een leuk Frans balkon uitkijkend over de Touwbaan en door de hoekligging kijk je tevens uit over de Oostenburgervoorstraat! Vanuit de keuken, welke de koper zelf nog mag plaatsen, kom je het ruime balkon op. Deze bereik je ook vanuit de slaapkamer. Vanuit de slaapkamer heb je de toegang tot de badkamer, v.v. van de douche, wastafel en wasmachine aansluiting. Daarnaast heeft de woning een separaat toilet. Tevens is er nog een berging (ca 6m2), gelegen in de kelder.

Bijzonderheden:
- Gelegen op de hoogste verdieping van het gebouw;
- Gelegen in het centrum en op de hoek van het complex gelegen;
- Woonoppervlakte 59m² conform NEN2580;
- Erfpacht, canon afgekocht tot en met 30 juni 2035;
- Vaste projectnotaris Loyens & Loeff in Amsterdam;
- Actieve VvE welke professioneel beheerd wordt door Alliantie VVE Diensten;
- Servicekosten van € 48,44 per maand voor appartement en € 2,43 voor de berging (2019);

Wat u verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning- en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;
- Oplevering per direct.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.
Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is twee weken na de start van de verkoop of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!
In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 300.000 k.k.
Beschikbaarheid Verkocht
Aangeboden sinds 2 maand(en)
Bouw
Type Appartement
Bouwjaar 1985
Indeling
Oppervlakte 59 m2
Inhoud 193 m3
Aantal kamers 2

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Stadsdeel Centrum

Een huis of appartement kopen of huren in Amsterdam centrum. Amsterdam Centrum leeft 24/7. Koop of huur een appartement op loopafstand van het museumplein, de grachtengordel, de Albert Cuypmarkt, de jordaan, de pijp en het spui.

Meer info over deze wijk