€ 225.000 k.k.
  • Bellen
€ 225000,- k.k.

Torenmolen 60, Amsterdam

** let op voorrangsregeling voor sociale huurders van de Alliantie **

Nu te koop een ruim 3 kamer appartement van 80m2 met eigen parkeerplaats in de garage!

In de Molenwijk (ook wel de nieuwe buitenplaats genoemd) is men afgeweken van de traditionele woonvormen. Door het immense park met rietlanden en waterpartijen, de hoogbouwflats en de scheiding van auto en langzaam verkeer, zijn licht, lucht en ruimte de belangrijke elementen. Een uniek woonmilieu!

De Molenwijk heeft zijn eigen winkelcentrum en een busstation, waardoor de bereikbaarheid met het openbaar vervoer zeer goed is. Tevens is de bereikbaarheid met eigen vervoer uitstekend door de Ringweg A-10, afrit S118. De supermarkt ligt letterlijk naast de deur!

Op de achtste etage met een balkon 10m2 op het zonnige westen uitkijkend in het groen, bevindt zich dit ruime 3 kamer appartement van ca. 80 m2. Het appartement is voorzien van een nette keuken en nieuw betegelde badkamer en toilet. Verder is de gehele woning voorzien van nieuw stucwerk!

Indeling:
Entree, gang met toegang tot een slaapkamer links (aan de galerijzijde) en rechts de woonkeuken (eenvoudig blok). Via de gang bereiken we een tussenruimte of overloop welke ruim genoeg is voor een eetkamer of werkkamer, welke toegang biedt tot een ruime slaapkamer aan de balkonzijde. In de gang bevinden zich ook het toilet en de badkamer met douche, wastafelmeubel (beide nieuw tegelwerk). De woonkamer aan het eind van de gang is lekker ruim en biedt toegang tot het balkon over de volle breedte van het appartement.

Let op, inclusief eigen parkeerplaats in de garage (op het voor de garage gelegen afgesloten parkeerterrein is het betaald parkeren voor bezoekers, eerste uur vrij parkeren).

BIJZONDERHEDEN
- Professioneel beheerde VVE door Alliantie VVE Diensten
- Servicekosten 2019: ca 149,96 per maand voor de woning en berging
- Erfpacht afgekocht tot en met 15 juli 2060
- EIGEN PARKEERPLAATS
- Servicekosten parkeerplaats ca 29,00 per maand
- Erpacht parkeerplaats afgekocht tot en met 31 mei 2054
- Projectnotaris Loyens en Loeff
- Het betreft een voormalige huurwoning, ouderdomsclausule en niet-zelfbewoningsclausule van toepassing
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende 2 jaar)
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is twee weken na de start van de verkoop of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 225.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 14 dagen
Bouw
Type Appartement
Bouwjaar 1969
Indeling
Oppervlakte 80 m2
Inhoud 248 m3
Aantal kamers 3

Reageer op woning: Torenmolen 60 Amsterdam Stadsdeel Noord

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Stadsdeel Noord

Een huis of appartement kopen of huren in Amsterdam Noord? Amsterdam Noord is hip and happening. Buiksloterham, de NDSM werf, de pekbuurt, het eye museum, de Molenbuurt en Overhoeks maken de wijk. Bovendien sta je met het pondje direct op Amsterdam CS.

Meer info over deze wijk