€ 300.000 k.k.
  • Bellen
  • verkocht
€ 300000,- k.k.

Timorplein 17 -2, Amsterdam

** Let op de voorrangsregeling voor sociale huurders van de Alliantie **

Nu te koop een leuk 3 kamer appartement met balkon en frans balkon aan de voorzijde uitkijkend over het gezellige Timorplein in de populaire Indische Buurt!

Het appartement is gelegen om de hoek van de gezellige Javastraat en het Javaplein, het Oosterpark en de Dappermarkt liggen op een steenworp afstand. Alle winkelvoorzieningen en leuke restaurantjes en kroegjes liggen dus letterlijk om de hoek. Voor openbaar vervoer voorzieningen ligt het Muiderpoortstation op korte loopafstand.

Indeling;
De woning is te bereiken via een gemeenschappelijk trap. voordeur, hal met meterkast, toegang tot badkamer voorzien v an docuhe, toilet en wastafel. Deur naar de lichte woonkamer met frans balkon aan de voorzijde uitkijkend over het plein, vanuit de woonkamer links aan de achterzijde toegang tot de keuken (geen keukenblok aanwezig) met deur naar balkon, en ook toegang tot een slaapkamer met deur naar balkon, vanuit de slaapkamer toegang tot een 2e slaapkamer aan de achterzijde.
Er is ook nog een separate berging/bergkast op zolder behorend bij dit appartement.

Bijzonderheden;
- Woonoppervlakte 50,9 m2 (NEN meting)
- Erfpachtcanon afgekocht tot 15-04-2055
- Professionele beheerde VvE Alliantie VVE Diensten
- Servicekosten 2020 ca € 90,87 per maand voor woning en berging
- Projectnotaris Brummelhuis
- Het betreft een voormalige huurwoning, ouderdomsclausule en niet-zelfbewoningsclausule van toepassing
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende bepaalde periode)
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van 15 januari 2020. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of instaleer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 300.000 k.k.
Beschikbaarheid verkocht onder voorbehoud
Aangeboden sinds 18 dagen
Bouw
Type Bovenwoning
Bouwjaar 1914
Indeling
Oppervlakte 51 m2
Inhoud 160 m3
Aantal kamers 3

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Zeeburg

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Amsterdam Zeeburg? Amsterdam Zeeburg is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Amsterdam Zeeburg ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk