€ 270.000 k.k.
  • Bellen
  • Verkocht
€ 270000,- k.k.

Stolwijkstraat 1 3, Amsterdam

*** DEZE WONING WORDT MET VOORRANG AANGEBODEN AAN SOCIALE HUURDERS VAN DE ALLIANTIE TOT 6 DECEMBER 2018 *** Het is echter mogelijk meteen al te komen kijken, ook voor niet-huurders van de Alliantie.

Nu te koop een leuk 3 kamer appartement op de derde etage, met berging gelegen precies boven de woning gelegen in de gewilde Hoofddorpplein buurt.

Het Hoofddorpplein, de Zeilstraat en de Amstelveenseweg met al z’n gezellige winkels, cafés en restaurants zijn op loopafstand bereikbaar. De haltes voor het openbaar vervoer (zowel tram als bus) zijn op het Hoofddorpplein te bereiken. Ook de Ringweg A-10 is met auto op enkele minuten afstand gelegen. Na een wandeling van ca. 5 minuten staat u in het Vondelpark. Het appartement is om de hoek gelegen van de Westlandgracht waar je de mogelijkheid hebt een bootje aan te meren.

Indeling;
Gemeenschappelijk trappenhuis, entree, hal, ruime woonkamer met zij-slaapkamer, badkamer (eenvoudig) met douche, toilet en wastafel, slaapkamer aan de achterzijde en dichte keuken (eenvoudig) aan de achterzijde met CV ketel (2012).
Berging van circa 9m2 gelegen boven de woning.

BIJZONDERHEDEN
- Professioneel beheerde VVE door Alliantie VVE Diensten
- Servicekosten 2018 : ca 101,20 per maand voor woning en berging
- Servicekosten begroting 2019: ca 107,31 per maand voor woning en berging
- Erfpacht afgekocht tot 16-8-2062
- Projectnotaris Loyens en Loeff
- Het betreft een voormalige huurwoning, niet-zelfbewonings- en ouderdomsclausule van toepassing
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende bepaalde periode)
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is twee weken na de start van de verkoop of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. Anders kan de huurder voor de vraagprijs kopen.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 270.000 k.k.
Beschikbaarheid Verkocht
Aangeboden sinds 28 dagen
Bouw
Type Appartement
Bouwjaar 1929
Indeling
Oppervlakte 43 m2
Inhoud 143 m3
Aantal kamers 3

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Stadsdeel Zuid

Een appartement kopen of huren in het chique Amsterdam Zuid? Met de pijp, het vondelpark, de PC hoofdstraat en het museumplein misschien wel de bekendste wijk van nederland. Wonen in Amsterdam Zuid is wonen op stand. Vind je Huis via de Alliantie.

Meer info over deze wijk