€ 275.000 k.k.
  • Bellen
  • verkocht
€ 275000,- k.k.

Statenjachtstraat 538, Amsterdam

**Let op voorrangsregeling voor sociale huurders Alliantie **

Deze ruime vier-kamer woning op de achtste verdieping met een heerlijk balkon bieden wij nu te koop aan! Vanaf
Deze goed ingedeelde vier-kamerwoning van 81 m² is gelegen in "de Banne" en omringd door voorzieningen als het winkelcentrum, horecagelegenheden, de kinderboerderij en het Noorderpark. Het appartement beschikt over drie ruime slaapkamers, een open keuken met aansluitende bijkeuken en heeft een heerlijk zonnig balkon. De canon voor de erfpacht is vooruitbetaald tot en met 15 oktober 2059. De vereniging van Eigenaren wordt professioneel beheert door Alliantie VvE Diensten.

Ondanks de huidige omstandigheden bent u van harte welkom voor een bezichtiging, waarbij we wel de volgende maatregelen strikt in acht nemen:
- bezichtigingen deden wij op voorhand al en nu nog steeds op afspraak en tijdstip;
- wij reserveren voor u 15 minuten per bezichtiging, dus gelieve echt op tijd te komen;
- u bent van harte welkom met maximaal 2 mensen inclusief kinderen en/of aankoopmakelaar;
- als er toch nog kijkers binnen zijn, vragen wij u vriendelijk even buiten te wachten;
- wij schudden geen handen;
- wij houden minimaal 1,5 m. afstand tijdens de bezichtiging, gelieve u daar ook aan te houden voor ieders gezondheid;
- heeft u een loopneus, hoest u of voelt u zich verkouden of koortsig? Dan verzoeken wij u in deze tijd echt thuis te blijven.

Omgeving:
Het appartement is gelegen in "De Banne. Een gezellige buurt in Amsterdam Noord, die geheel is getransformeerd tot een populaire en bruisende buurt. Winkels, horecagelegenheden, scholen, sportaccommodaties liggen om de hoek, maar ook ziekenhuis Boven 't Y, winkelcentrum Boven 't Y en het nieuwe Banne Centrum ligt allemaal op loopafstand. Toch wat meer naar buiten? Dat kan in recreatiegebied het Twiske en is op fietsafstand. Wilt u naar het centrum van Amsterdam? Dat is zo geregeld, de pont is 10 minuten fietsen, welke u naar Amsterdam Centraal brengt en ook Noord-Zuidlijn, station Noord op 7 minuten fietsen, brengt u zo naar het centrum. Liever met de auto? Binnen enkele minuten rijdt u op de ringweg A10 vanwaar u alle kanten op kunt.

Indeling:
Entree vanaf de galerij op de achtste verdieping. Voorportaal met toegang tot de zeer ruime woonkamer met open keuken én toegang tot het woning brede balkon. De bijkeuken geeft de mogelijkheid voor voldoende opbergruimte én de wasmachine aansluiting. De badkamer is bereikbaar vanuit de hal én vanuit de bijkeuken en is voorzien van wastafel, douche en radiator. Twee van de drie ruime slaapkamers zijn gelegen aan de balkonzijde en de derde aan de galerijzijde. Tevens beschikt de woning over een ruime berging in de onderbouw.

Bijzonderheden:
- Appartement gelegen op 8e verdieping, lift aanwezig;
- Energielabel C;
- Woonoppervlakte circa 81 m² conform NEN2580;
- Erfpacht, canon afgekocht tot en met 15 oktober 2059;
- Vaste projectnotaris Lubbers en Dijk notarissen in Amsterdam;
- Actieve VvE welke professioneel beheerd wordt door Alliantie VvE Beheer;
- Servicekosten van € 153,73 per maand voor appartement en berging (2020);

Wat u verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning- en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;
- Oplevering per direct.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van woensdag 07 juli 2020 om 12.00 uur. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 275.000 k.k.
Beschikbaarheid verkocht onder voorbehoud
Aangeboden sinds 17 dagen
Bouw
Type Galerijwoning
Bouwjaar 1969
Indeling
Oppervlakte 81 m2
Inhoud 270 m3
Aantal kamers 4

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Banne Buiksloot

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Amsterdam Banne Buiksloot? Amsterdam Banne Buiksloot is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Amsterdam Banne Buiksloot ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk