€ 245.000 k.k.
  • Bellen
€ 245000,- k.k.

Soendastraat 24 II, Amsterdam

*** DEZE WONING WORDT ALLEEN AANGEBODEN AAN SOCIALE HUURDERS VAN DE ALLIANTIE TOT 3 maart 2018 ***

In het mooiste deel van de Indische buurt in Amsterdam Oost bieden wij dit goed onderhouden 3 kamer appartement met balkon aan.

Een heerlijk 3–kamer appartement in de trendy Indische Buurt met vele nieuwe eet- en uitgaansgelegenheden, zoals Studio K, café Het Badhuis, restaurant Wilde Zwijnen en de Coffee Company. Voor de dagelijkse boodschappen en een diversiteit aan winkels kunt u terecht op de nabij gelegen Javastraat en Molukkenstraat of op de Dappermarkt. De woning is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer (station Muiderpoort, tram- en busverbindingen op loopafstand) en met de auto bent u via de diverse uitvalswegen zo op de Ringweg A-10, A-1, A-2 en Schiphol.

Indeling

Begane grond:
Gemeenschappelijke entree, nette trapopgang.

Tweede verdieping:
Entree, hal en toegang tot de vertrekken: toilet/ badkamer , woonkamer en de twee slaapkamers. Van uit de woonkamer heeft u toegang tot de keuken aan de achterzijde, en u heeft van uit de keuken en woonkamer toegang tot het balkon.

Ligging;
De ligging op de hoek van de Javastraat en de Sumatrastraat. Het levendige en de gezelligheid is voorzien van super leuke winkeltjes om de hoek, parken en het centrum op fietsafstand, terwijl de uitvalswegen en het openbaar vervoer binnen enkele minuten te bereiken zijn.

Bijzonderheden:
- 3 kamers
- balkon op oosten
- projectnotaris Brummelhuis
- professionele VvE
- servicekosten circa € 90,00 - per maand
- erfpachtcanon afgekocht t/m 01-10-56
- berging in de onderbouw

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is drie weken na de start van de verkoop of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of instaleer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. Anders kan de huurder voor de vraagprijs kopen.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 245.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 10 dagen
Bouw
Type Appartement
Bouwjaar 1920
Indeling
Oppervlakte 45 m2
Inhoud 112 m3
Aantal kamers 2

Reageer op woning: Soendastraat 24 II Amsterdam Stadsdeel Oost

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Stadsdeel Oost

Een huis of appartement kopen of huren in Amsterdam Oost. Amsterdam Oost is een levendige stadswijk binnen de ring van Amsterdam. Langs de Amstel koop je een huis nabij het Oosterpark, Park Frankendael, de indische buurt, Artis, de Dapperbuurt of het Tropenmuseum.

Meer info over deze wijk