€ 415.000 k.k.
  • Bellen
  • Verkocht
€ 415000,- k.k.

Soembawastraat 128, Amsterdam

** Let op de voorrangsregeling voor sociale huurders van de Alliantie **

4-kamerappartement gelegen op de 3e etage in de Indische buurt in stadsdeel Oost. Vlakbij de geheel vernieuwde Javastraat en het Javaplein, met vele winkels, restaurantjes en cafés. Verder gelegen nabij de Dappermarkt, het Oosterpark, het Oostelijk havengebied, Artis, en nabij openbaar vervoer (o.a. station Muiderpoort) en uitvalswegen en het centrum van Amsterdam ligt op fietsafstand.

Indeling:
Gemeenschappelijke toegangsdeur, hal met trapopgang naar etages, op de 3e etage toegang tot de woning, lange gang met toegang tot alle vertrekken, drie slaapkamers aan de achterzijde waarvan één toegang biedt tot het balkon die gelegen is op het westen, separaat toilet met fontein, badkamer met douche, wastafel en wasmachine aansluiting in het midden van de woning, woonkamer aan de voorzijde met daarnaast de ruime dichte woonkeuken. Vanuit de keuken heeft u toegang tot het tweede balkon. In de onderbouw bevindt zich een separate berging van ca. 5m².

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte ca. 87m2 (NEN meting);
- Erfpachtcanon is afgekocht tot 16-04-2038;
- Bouwjaar 1987;
- Professionele beheerder VvE Alliantie VvE Diensten;
- Servicekosten bedragen ca € 117,12 (2019);
- Projectnotaris Brummelhuis te Amsterdam;
- Het betreft een voormalige huurwoning, ouderdomsclausule en niet-zelfbewoningsclausule van toepassing;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende 2 jaar);
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is twee weken na de start van de verkoop of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of instaleer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. Anders kan de huurder voor de vraagprijs kopen.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 415.000 k.k.
Beschikbaarheid Verkocht
Aangeboden sinds 2 maand(en)
Bouw
Type Appartement
Bouwjaar 1987
Indeling
Oppervlakte 87 m2
Inhoud 280 m3
Aantal kamers 4

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Stadsdeel Oost

Een huis of appartement kopen of huren in Amsterdam Oost. Amsterdam Oost is een levendige stadswijk binnen de ring van Amsterdam. Langs de Amstel koop je een huis nabij het Oosterpark, Park Frankendael, de indische buurt, Artis, de Dapperbuurt of het Tropenmuseum.

Meer info over deze wijk