€ 335.000 k.k.
  • Bellen
  • Verkocht
€ 335000,- k.k.

Slingerbeekstraat 27 III, Amsterdam

*** DEZE WONING WORDT MET VOORRANG AANGEBODEN AAN SOCIALE HUURDERS VAN DE ALLIANTIE TOT 30 DECEMBER 2017 ***

Heel leuk en licht hoekappartement (ca. 61 m2) op de hoogste etage (dus geen bovenburen), gelegen in zuid tussen Rivierenbuurt en de pijp op de hoek Slingerbeekstraat met de Churchill-laan.

Het appartement is rustig gelegen op de hoek van de Slingerbeekstraat en de Churchillaan, in een leuke woonbuurt, met mogelijkheden voor een bootje aan het einde van de straat aan het Amstelkanaal. Op loopafstand zijn de Maasstraat, Waalstraat, 2e van der helststraat en van der helst plein, met vele leuke winkels, supermarkten, restaurants en bars.

De woning ligt zeer gunstig ten opzichten van OV; op loopafstand zijn de haltes naar Amstelstation of Station Rai. En met de auto is de Ring A10 in enkele minuten bereikbaar.

Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie. Badkamer en keuken zijn wel nieuw geplaatst. Een fermacell ondervloer is reeds aanwezig.

ENTREE
Via een portiek is er toegang tot een entree welke slechts met de bewoners van de 2e etage wordt gedeeld. Middels één trap wordt de woning op de derde verdieping bereikt. Je komt direct in de ruime woonkamer met dubbele raampartijen aan de zijde en ook raampartij aan de voorzijde. Er is een open keuken met nog een hoekraam van waar je de Slingerbeekstraat in kijkt. Verder een halletje met eerst de meter- tevens CV kast, dan de badkamer (douche, toilet wastafel vernieuwd). Aan de linkerzijde een kast met de wasmachine aansluiting en dan toegang tot de zeer ruime slaapkamer.

BIJZONDERHEDEN
- Het betreft een voormalige huurwoning.
- Verkoper verkoopt met antispeculatie-beding van 2 jaar
- Verkoper verkoopt de woning voor zelfbewoning (of eerstegraads familielid)
- Erfpacht afgekocht tot eind 2053
- Servicekosten 2018 : 96 per maand
- Projectnotaris: Brummelhuis

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is twee weken na de start van de verkoop of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of instaleer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. Anders kan de huurder voor de vraagprijs kopen.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 335.000 k.k.
Beschikbaarheid Verkocht
Aangeboden sinds 1 maand(en)
Bouw
Type Appartement
Bouwjaar
Indeling
Oppervlakte 61 m2
Inhoud 170 m3
Aantal kamers 2

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Stadsdeel Zuid

Een appartement kopen of huren in het chique Amsterdam Zuid? Met de pijp, het vondelpark, de PC hoofdstraat en het museumplein misschien wel de bekendste wijk van nederland. Wonen in Amsterdam Zuid is wonen op stand. Vind je Huis via de Alliantie.

Meer info over deze wijk