€ 315.000 k.k.
  • Bellen
€ 315000,- k.k.

Sarphatipark 1 -2, Amsterdam

*** DEZE WONING WORDT MET VOORRANG AANGEBODEN AAN SOCIALE HUURDERS VAN DE ALLIANTIE TOT 27 FEBRUARI 2019 *** Het is mogelijk meteen al te komen kijken, ook voor niet huurders van Alliantie.

Gelegen op toplocatie direct aan het Sarphatipark, midden in de Pijp nu te koop een heel leuk tweekamer appartement van ca 49m2 met zolderberging.

Dit appartement ligt direct en met uitzicht op het Sarphatipark middenin de zeer geliefde buurt ‘De Pijp’ (stadsdeel Zuid) om de hoek van de Albert Cuypstraat en 1e van der Helststraat met talloze trendy horeca en winkelgelegenheden en om de hoek met de Noord Zuidlijn.

Indeling:
Entree, trappenhuis, 2e etage meterkast, toegang woning, gang, links badkamer met douche, wastafel en toilet, aan de achterzijde de keuken met CV ketel (2007), eveneens aan de achterzijde een ruime slaapkamer, aan de voorzijde de woonkamer over de gehele breedte met uitzicht op het park.
Op de zolderverdieping beschikt het appartement over een zolderberging van ca 11m2 aan de achterzijde gelegen.

BIJZONDERHEDEN
- Professioneel beheerde VVE door Alliantie VVE Diensten
- Servicekosten 2018 : ca 101,80 per maand voor woning en berging
- Erfpacht afgekocht tot 15-9-2057
- Projectnotaris Loyens en Loeff
- Het betreft een voormalige huurwoning, ouderdomsclausule en niet-zelfbewoningsclausule van toepassing
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende bepaalde periode)
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is twee weken na de start van de verkoop of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. Anders kan de huurder voor de vraagprijs kopen.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 315.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 3 dagen
Bouw
Type Appartement
Bouwjaar 1875
Indeling
Oppervlakte 49 m2
Inhoud 159 m3
Aantal kamers 2

Reageer op woning: Sarphatipark 1 -2 Amsterdam Stadsdeel Zuid

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Stadsdeel Zuid

Een appartement kopen of huren in het chique Amsterdam Zuid? Met de pijp, het vondelpark, de PC hoofdstraat en het museumplein misschien wel de bekendste wijk van nederland. Wonen in Amsterdam Zuid is wonen op stand. Vind je Huis via de Alliantie.

Meer info over deze wijk