€ 280.000 k.k.
  • Bellen
  • verkocht
€ 280000,- k.k.

Sara Burgerhartstraat 58 -1, Amsterdam

**let op voorrangsregeling voor sociale huurders Alliantie **

Nu in verkoop : een leuk 3 kamer appartement met 2 balkons met vrij uitzicht en voorzien van een ruime berging op de begane grond.

Omgeving:
Dit appartement is gelegen op de eerste verdieping van een net onderhouden appartementencomplex in stadsdeel West in de wijk Bos & Lommer. Het appartement is gelegen op een leuke locatie vlakbij het Bos & Lommerplein waar u terecht kunt voor de dagelijkse boodschappen. Tevens is hier bijna dagelijks een markt. Ook vindt u binnen handbereik de Admiraal de Ruijterweg en de Bos & Lommerweg met verschillende leuke winkeltjes en diverse tram- en busverbindingen. En om de hoek gelegen van de ring A10.

Indeling:
portiek, entree trappenhuis, eerste etage entree tot het appartement; ruime hal van waaruit alle vertrekken bereikbaar, voorzien van meterkast, en een dubbele garderobe kast; rechts aan de voorzijde de woonkamer, met inbouwkast en schouw, en toegang tot het balkon, vanuit de woonkamer de zij/slaapkamer bereikbaar eveneens met toegang tot het balkon ZW gelegen. Links vanuit de hal toegang tot de keuken (geen keukenblok aanwezig) met CV opstelling en toegang tot een klein balkon aan de achterzijde gelegen, tevens aan de achterzijde een tweede goede slaapkamer eveneens voorzien van een inbouwkast. In de hal toegang tot een separaat toilet, en de badkamer voorzien van wastafel, douche en wasmachine aansluiting. De woning is voorzien van nieuw stucwerk en de badkamer is voorzien van nieuwe betegeling, de originele paneeldeuren zijn nog grotendeels aanwezig. In de onderbouw bevindt zich een ruime berging van ca. 9m2.

BIJZONDERHEDEN
- 59,1 m2 NEN rapport aanwezig
- Professioneel beheerde VVE door Alliantie VVE Diensten
- Servicekosten 2020: ca 117,82 voor de woning en 13,91 voor de berging per maand
- Erfpacht afgekocht tot en met 15 oktober 2059
- Projectnotaris Schut van Os
- Het betreft een voormalige huurwoning, ouderdomsclausule en niet-zelfbewoningsclausule van toepassing
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende 2 jaar)
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor
- Levering per direct

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van donderdag 5 maart. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 280.000 k.k.
Beschikbaarheid verkocht onder voorbehoud
Aangeboden sinds 1 maand(en)
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1950
Indeling
Oppervlakte 59 m2
Inhoud 185 m3
Aantal kamers 3

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Bos en Lommer

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Amsterdam Bos en Lommer? Amsterdam Bos en Lommer is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Amsterdam Bos en Lommer ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk