€ 325.000 k.k.
  • Bellen
€ 325000,- k.k.

Sara Burgerhartstraat 48 -3, Amsterdam

** Let op voorrangsregeling voor sociale huurders Alliantie **

Indeling:
Entree tot het appartement; ruime hal met garderobe; woonkamer gelegen aan de voorzijde van het complex met toegang tot het balkon gelegen op het zuidwesten en de eerste slaapkamer. Dichte keuken gelegen aan de achterzijde van het complex met toegang tot het balkon met ochtendzon. De keuken is voorzien van een eenvoudig keukenblok. Twee ruime slaapkamers eveneens gelegen aan de achterzijde. De ruime badkamer is gelegen in het midden van het appartement v.v. douche, wastafel en wasmachine-aansluiting. Separaat toilet. In de onderbouw bevindt zich een ruime berging van ca. 11m².

Locatie:
Dit appartement is gelegen op de vierde en tevens bovenste verdieping van een net onderhouden appartementencomplex in stadsdeel West in de wijk Bos & Lommer. Het appartement is gelegen op een leuke locatie vlakbij het Bos & Lommerplein waar u terecht kunt voor de dagelijkse boodschappen. Tevens is hier bijna dagelijks een markt. Ook vindt u binnen handbereik de Admiraal de Ruijterweg en de Bos & Lommerweg met verschillende leuke winkeltjes en diverse tram- en busverbindingen.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte ca. 71m²;
- Erfpacht is afgekocht tot 16-10-2059;
- Bouwjaar ca. 1950;
- Servicekosten bedragen per maand € 126,00;
- Actieve VvE welke professioneel beheerd wordt;
- Berging van ca. 11m² gelegen in de onderbouw.

Wat u verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Er wordt een antispeculatiebeding opgenomen van 2 jaar;
- Het betreft een voormalige huurwoning van Stichting de Alliantie;
- Niet bewoning clausule en ouderdomsclausule van toepassing;
- Vaste project notaris Brummelhuis;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;
- Oplevering per direct.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.
Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is twee weken na de start van de verkoop of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!
In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 325.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 9 dagen
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1950
Indeling
Oppervlakte 71 m2
Inhoud 210 m3
Aantal kamers 4

Reageer op woning: Sara Burgerhartstraat 48 -3 Amsterdam Bos en Lommer

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Bos en Lommer

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Amsterdam Bos en Lommer? Amsterdam Bos en Lommer is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Amsterdam Bos en Lommer ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk