€ 295.000 k.k.
  • Bellen
  • verkocht
€ 295000,- k.k.

Ruysdaelkade 89 -3, Amsterdam

**Let op voorrangsregeling voor sociale huurders Alliantie **

Op een unieke en gewilde locatie ligt deze fijne en zeer lichte studio van ca 50m2 op de derde verdieping met prachtig uitzicht over de Boerenwetering!

Ondanks de huidige omstandigheden bent u van harte welkom voor een bezichtiging, waarbij we wel de volgende maatregelen strikt in acht nemen:
- bezichtigingen deden wij op voorhand al en nu nog steeds op afspraak en tijdstip;
- wij reserveren voor u 15 minuten per bezichtiging, dus gelieve echt op tijd te komen;
- u bent van harte welkom met maximaal 2 mensen inclusief kinderen en/of aankoopmakelaar;
- als er toch nog kijkers binnen zijn, vragen wij u vriendelijk even buiten te wachten;
- wij schudden geen handen;
- wij houden minimaal 1,5 m. afstand tijdens de bezichtiging, gelieve u daar ook aan te houden voor ieders gezondheid;
- heeft u een loopneus, hoest u of voelt u zich verkouden of koortsig? Dan verzoeken wij u in deze tijd echt thuis te blijven.

Gelegen aan de rand van de populaire Amsterdamse wijk "de Pijp" ligt op de hoek van het pand deze bovenwoning van circa 50 m2 en een zolderberging van ruim 10 m2. Vanaf de derde verdieping van dit karakteristieke gebouw kijk je over de Boerenwetering tot aan het Rijksmuseum, een plaatje! Het appartement beschikt over een ruime woon/ slaapkamer met veel lichtinval vanaf de Ruysdaelkade én Saenredamstraat. De canon voor de erfpacht is vooruitbetaald tot en met 30 juni 2060. De vereniging van Eigenaren wordt professioneel beheert door Alliantie VVE diensten.

Omgeving:
De Ruysdaelkade is ideaal gelegen in De Pijp met om de hoek gelegen de Albert Cuypmarkt. Tevens zijn ook het Marie Heinekenplein, de Ferdinand Bolstraat, het Gerard Douplein en de van Woustraat op loopafstand voor een grote diversiteit aan restaurants, diverse speciaalzaakjes, cafés en winkeltjes. Met enkele minuten fietsen kan je heerlijk ontspannen in het Sarphatiapark of het Vondelpark, kortom je hebt alles in de buurt. Wil je toch verder de stad in, zijn de openbaar vervoersvoorzieningen uitstekend. Met de Noord-Zuidlijn op slechts 3 minuten lopen ben je met een korte verbinding snel bij bijvoorbeeld Station Zuid, Schiphol of het Centraal Station.

Indeling:
Vanuit de opgang vanaf de eerste verdieping, neem je de trap naar de derde verdieping, waar je aan in het midden het appartement binnen komt. De ruime, lichte woon / slaapkamer met grote raampartijen kijkt uit over de Boerenwetering. Aan de voorzijde bevindt zich de meterkast met 5 groepen. Aan de achterzijde van het appartement bevindt zich een aparte ruimte voor de keuken met wasmachine aansluiting, met daarnaast de badkamer voorzien van toilet, wastafel en douche.

Bijzonderheden:
- Gewilde locatie aan het water gelegen;
- Woonoppervlakte circa 50 m² conform NEN2580;
- Erfpacht, canon afgekocht tot en met 30 juni 2060;
- Vaste projectnotaris Notariskantoor Schut van Os Notarissen in Amsterdam;
- Actieve VvE welke professioneel beheerd wordt door Alliantie VVE diensten;
- Servicekosten van € 129,81 per maand voor appartement en voor de berging voor 2020;

Wat u verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning- en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;
- Oplevering per direct.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van vrijdag 10 april 2020 om 12.00 uur. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 295.000 k.k.
Beschikbaarheid verkocht onder voorbehoud
Aangeboden sinds 1 maand(en)
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1880
Indeling
Oppervlakte 50 m2
Inhoud 160 m3
Aantal kamers 1

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Oude Pijp

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Amsterdam Oude Pijp? Amsterdam Oude Pijp is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Amsterdam Oude Pijp ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk