€ 325.000 k.k.
  • Bellen
  • Verkocht
€ 325000,- k.k.

Rupelmonde 79, Amsterdam

** Let op de voorrangsregeling voor sociale huurders van de Alliantie **

Nu te koop een leuk en licht 3 kamer appartement met 2 balkons, in Amsterdam Buitenveldert naast het Amsterdamse Bos gelegen in een heel rustig complex op gunstige locatie gelegen.

Het appartement is gelegen op de tweede etage van het complex gelegen in Buitenveldert op enkele minuten lopen van het Amsterdamse Bos, op de hoek van de Amstelveenseweg en de Van Nijenrodeweg. Diverse uitvalswegen, zoals de A10 en A9 liggen op korte afstand. Ook is het openbaar vervoer vlakbij, er zijn diverse bus- en metroverbindingen. Station Zuid/WTC, de Zuid-As en het VU-ziekenhuis zijn snel te bereiken.

Winkels voor dagelijkse benodigdheden zijn op korte afstand aanwezig op de Buitenveldertselaan, maar ook de winkelcentra Groot Gelderlandplein en Stadshart Amstelveen zijn vlakbij.

Indeling:
gemeenschappelijk entree, entree woning op de 2e etage, gang met toegang tot badkamer met douche, wastafel en wasmachine aansluiting, naastgelegen separaat toilet met fontein, aan de voorzijde een goede slaapkamer, en aan de achterzijde eveneens een goede slaapkamer met vaste kast en toegang balkon, vanuit de hal tevens toegang tot de woonkamer aan de voorzijde gelegen met half open keuken aan de achterzijde, vanuit de woonkamer toegang tot een balkon West gelegen aan het binnenterrein van het complex, vanuit de keuken toegang tot een balkon Oost aan de achterzijde aan het groen gelegen.
Op de begane grond heeft het appartement (buitenom bereikbaar) nog een eigen berging.

BIJZONDERHEDEN
- 69,9 m2 NEN ingemeten
- Professioneel beheerde VVE door Pro VVE beheer
- Servicekosten 2018 : 87,36 voor woning en berging
- Erfpacht afgekocht tot en met 28-2-2035
- Projectnotaris Lubbers en Dijk
- Het betreft een voormalige huurwoning, ouderdomsclausule en niet-zelfbewoningsclausule van toepassing
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende bepaalde periode)
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is twee weken na de start van de verkoop of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of instaleer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 325.000 k.k.
Beschikbaarheid Verkocht
Aangeboden sinds 2 maand(en)
Bouw
Type Appartement
Bouwjaar 1985
Indeling
Oppervlakte 70 m2
Inhoud 211 m3
Aantal kamers 3

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Stadsdeel Zuid

Een appartement kopen of huren in het chique Amsterdam Zuid? Met de pijp, het vondelpark, de PC hoofdstraat en het museumplein misschien wel de bekendste wijk van nederland. Wonen in Amsterdam Zuid is wonen op stand. Vind je Huis via de Alliantie.

Meer info over deze wijk