€ 295.000 k.k.
  • Bellen
  • Verkocht
€ 295000,- k.k.

Rupelmonde 61, Amsterdam

** DEZE WONING WORDT MET VOORRANG AANGEBODEN AAN SOCIALE HUURDERS VAN DE ALLIANTIE TOT 6 NOVEMBER 2018 **

Nu te koop een leuk en licht 2 kamer appartement in Amsterdam Buitenveldert naast het Amsterdamse Bos gelegen in een gebouw voorzien van een lift!

Het appartement is gelegen op de vierde etage van het complex gelegen in Buitenveldert op enkele minuten lopen van het Amsterdamse Bos, op de hoek van de Amstelveenseweg en de Van Nijenrodeweg. Diverse uitvalswegen, zoals de A10 en A9 liggen op korte afstand. Ook is het openbaar vervoer vlakbij, er zijn diverse bus- en metroverbindingen. Station Zuid/WTC, de Zuid-As en het VU-ziekenhuis zijn snel te bereiken.

Winkels voor dagelijkse benodigdheden zijn op korte afstand aanwezig op de Buitenverldertselaan, maar ook de winkelcentra Groot Gelderlandplein en Stadshart Amstelveen zijn vlakbij.

Indeling:
gemeenschappelijk entree, lift, entree woning op 4e etage, gang met toegang tot woonkamer aan de voorzijde half open met de keuken aan de achterzijde, vanuit de gang tevens CV kast, badkamer met douche, wastafel en wasmachine aansluiting, separaat toilet met fontein, aan de achterzijde een ruime slaapkamer met inbouwkast.
Aan de achterzijde vrij uitzicht over tennisbanen in het groen. Woonkamer met toegang tot het balkon zuid.
Op de begane grond heeft het appartement een eigen berging.

BIJZONDERHEDEN
- 62 m2 NEN ingemeten
- Professioneel beheerde VVE door Pro VVE beheer
- Servicekosten 2017 : 77,37 voor woning en berging
- Erfpacht afgekocht tot 1-3-2035
- Projectnotaris Lubbers en Dijk
- Het betreft een voormalige huurwoning, niet-zelfbewonings- en ouderdomsclausule van toepassing
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik als hoofdverblijf (of eerstegraads familielid die woning als
hoofdverblijf gaat gebruiken)
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is twee weken na de start van de verkoop of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. Anders kan de huurder voor de vraagprijs kopen.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 295.000 k.k.
Beschikbaarheid Verkocht
Aangeboden sinds 3 maand(en)
Bouw
Type Appartement
Bouwjaar 1985
Indeling
Oppervlakte 62 m2
Inhoud 197 m3
Aantal kamers 2

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Stadsdeel Zuid

Een appartement kopen of huren in het chique Amsterdam Zuid? Met de pijp, het vondelpark, de PC hoofdstraat en het museumplein misschien wel de bekendste wijk van nederland. Wonen in Amsterdam Zuid is wonen op stand. Vind je Huis via de Alliantie.

Meer info over deze wijk