€ 335.000 k.k.
  • Bellen
  • Verkocht
€ 335000,- k.k.

Riouwstraat 74, Amsterdam

* Let op voorrangsregeling voor sociale huurders van de Alliantie *

In de steeds leuker wordende Indische buurt bieden wij dit ruime 3-kamer appartement met 2 goede slaapkamers van ca 75m2 aan.

Het appartement is gelegen om de hoek van de Javastraat en de Dappermarkt, Javaplein en het Oosterpark liggen op een steenworp afstand. Alle winkelvoorzieningen en leuke restaurantjes en kroegjes liggen dus letterlijk om de hoek. Voor openbaar vervoer voorzieningen ligt het Muiderpoortstation op 1 minuut loopafstand. Door stadsvernieuwing is de Indische Buurt nog volop in ontwikkeling, veel voormalige huurwoningen worden omgezet naar koopwoningen en het aantal winkels en restaurants breidt zich nog steeds uit.

Indeling;

Entree via gezamenlijk trappenhuis, entree woning, hal, slaapkamer aan de voorzijde, van waaruit de keuken (eenvoudig geen apparatuur) te bereiken is, vanuit de hal tevens toegang tot de badkamer voorzien van douche en wastafel (eenvoudig), een separaat toilet met fontein (eenvoudig) de slaapkamer aan de achterzijde van waaruit toegang tot het balkon (zuidoost), en vanuit de hal kom je in de woonkamer gelegen aan de achterzijde. Vanuit de woonkamer tevens toegang tot de half open (woon-)keuken. Aan de voorzijde de 2e slaapkamer. De keuken is voorzien van een standaard keukenblok.

Daarnaast is er nog een berging gelegen op de begane grond van het complex van circa 7m2.

Bijzonderheden:
- woonoppervlak ca 74,8 m2 NEN ingemeten
- professionele VvE beheerd door Alliantie VVE diensten
- servicekosten ca. € 127,- per maand voor woning en € 8,22 voor de berging (2019)
- erfpachtcanon afgekocht tot en met 31-1-2051
- Projectnotaris Brummelhuis te Amsterdam
- Het betreft een voormalige huurwoning, ouderdomsclausule en niet-zelfbewoningsclausule van toepassing
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende bepaalde periode)
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is twee weken na de start van de verkoop of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of instaleer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 335.000 k.k.
Beschikbaarheid Verkocht
Aangeboden sinds 29 dagen
Bouw
Type Appartement
Bouwjaar 1979
Indeling
Oppervlakte 75 m2
Inhoud 273 m3
Aantal kamers 3

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Stadsdeel Oost

Een huis of appartement kopen of huren in Amsterdam Oost. Amsterdam Oost is een levendige stadswijk binnen de ring van Amsterdam. Langs de Amstel koop je een huis nabij het Oosterpark, Park Frankendael, de indische buurt, Artis, de Dapperbuurt of het Tropenmuseum.

Meer info over deze wijk