€ 375.000 k.k.
  • Bellen
€ 375000,- k.k.

Riouwstraat 53 B, Amsterdam

** DEZE WONING WORDT MET VOORRANG AANGEBODEN AAN SOCIALE HUURDERS VAN DE ALLIANTIE TOT 3 SEPTEMBER 2018 **

Nu te koop in de steeds meer gewilde Indische buurt op de hoek met de Sumatrastraat op de 1e etage een licht en ruim hoekappartement van ca 80m2 met 2 slaapkamers.
De woning beschikt over een woonkamer met ruime half-open keuken (eenvoudig geen apparatuur), met veel licht omdat gelegen op de hoek.

Omgeving:
Het appartement is gelegen op een leuke locatie vlakbij de Javastraat, midden in de Indische Buurt. Aan de Javastraat en op het Javaplein vind je veel winkeltjes, koffietentjes, nieuwe restaurantjes en een supermarkt voor de dagelijkse boodschappen. Ook Studio K, het Badhuis, Brouwerij 't IJ, Dappermarkt en het Flevopark liggen om de hoek. De openbaar vervoersmogelijkheden zijn uitstekend te noemen met de diverse bus- en tramlijnen op loopafstand, alsmede het Muiderpoortstation. De uitvalswegen met o.a de Ring A10 worden via de Amsterdamse brug of de Piet Heijntunnel snel bereikt. Tevens ben je met ongeveer 10 minuten fietsen in het Centrum van Amsterdam.

Indeling:
eerste etage entree van de woning, gang van waaruit toegang tot alle vertrekken, 2 slaapkamers, een inpandige berging, meterkast, CV kast, badkamer met douche en wastafel (eenvoudig), separaat toilet met fontein (eenvoudig), ruime keuken met toegang tot het balkon, voorzien van deur naar de woonkamer, ruime hoek woonkamer met veel licht.

Op de begane grond, met toegang direct vanaf de straat, is nog een berging gelegen.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1988
- Woonoppervlakte circa 80 m²
- Erfpacht canon afgekocht tot en met 15 februari 2039
- Actieve vereniging van eigenaars, welke professioneel wordt beheerd
- Servicekosten ca € 123,- per maand voor appartement en berging (2018)
- Projectnotaris Brummelhuis
- Voormalige huurwoning, niet-zelfbewonings- en ouderdomsclausule van toepassing
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding
- Verkoper verkoopt de woning voor zelfbewoning (of eerstegraads familielid)

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE

Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is twee weken na de start van de verkoop of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkse update op www.benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie.

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. Anders kan de huurder voor de vraagprijs kopen.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 375.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 1 maand(en)
Bouw
Type Appartement
Bouwjaar 1988
Indeling
Oppervlakte 80 m2
Inhoud 253 m3
Aantal kamers 3

Reageer op woning: Riouwstraat 53 B Amsterdam Stadsdeel Oost

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Stadsdeel Oost

Een huis of appartement kopen of huren in Amsterdam Oost. Amsterdam Oost is een levendige stadswijk binnen de ring van Amsterdam. Langs de Amstel koop je een huis nabij het Oosterpark, Park Frankendael, de indische buurt, Artis, de Dapperbuurt of het Tropenmuseum.

Meer info over deze wijk