€ 230.000 k.k.
  • Bellen
  • verkocht
€ 230000,- k.k.

Riouwstraat 41 -F, Amsterdam

* Let op voorrangsregeling voor sociale huurders van de Alliantie *

Nu te koop in de steeds hipper wordende Indische buurt dit leuke 2 kamer appartement van ca 37m2 aan op de hoogste etage met zonnig diep balkon/terras.

Ondanks de huidige omstandigheden bent u van harte welkom voor een bezichtiging, waarbij we wel de volgende maatregelen strikt in acht nemen:
- bezichtigingen deden wij op voorhand al en nu nog steeds op afspraak en tijdstip;
- wij reserveren voor u 15 minuten per bezichtiging, dus gelieve echt op tijd te komen;
- u bent van harte welkom met maximaal 2 mensen inclusief kinderen en/of aankoopmakelaar;
- als er toch nog kijkers binnen zijn, vragen wij u vriendelijk even buiten te wachten;
- wij schudden geen handen;
- wij houden minimaal 1,5 m. afstand tijdens de bezichtiging, gelieve u daar ook aan te houden voor ieders gezondheid;
- heeft u een loopneus, hoest u of voelt u zich verkouden of koortsig? Dan verzoeken wij u in deze tijd echt thuis te blijven.

Het appartement is gelegen om de hoek van de Javastraat en de Dappermarkt, Javaplein en het Oosterpark liggen op een steenworp afstand. Alle winkelvoorzieningen en leuke restaurantjes en kroegjes liggen dus letterlijk om de hoek. Voor openbaar vervoer voorzieningen ligt het Muiderpoortstation op 1 minuut loopafstand. Door stadsvernieuwing is de Indische Buurt nog volop in ontwikkeling, veel voormalige huurwoningen worden omgezet naar koopwoningen en het aantal winkels en restaurants breidt zich nog steeds uit.

Indeling;
Entree via gezamenlijk trappenhuis, entree woning, gang, inpandige berging met CV opstelling, woonkamer over gehele breedte met toegang tot het diepe balkon, vanuit woonkamer in een tussenruimte de keuken (geen blok aanwezig) met daarachter de slaapkamer.
Daarnaast is er nog een berging gelegen op de begane grond van het complex van circa 4m2.

Bijzonderheden:
- woonoppervlak ca 37,4 m2 NEN meetrapport aanwezig
- professionele VvE beheerd door Alliantie VVE diensten
- servicekosten ca. € 79,21 per maand voor woning en de berging (2020)
- erfpachtcanon afgekocht tot en met 15 februari 2039
- Projectnotaris Brummelhuis te Amsterdam
- Het betreft een voormalige huurwoning, ouderdomsclausule en niet-zelfbewoningsclausule van toepassing
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende bepaalde periode)
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben.
- Verkoper behoudt zich tot tekenen koopakte het recht van gunning voor.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van 15 mei 2020. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 230.000 k.k.
Beschikbaarheid verkocht onder voorbehoud
Aangeboden sinds 23 dagen
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1988
Indeling
Oppervlakte 37 m2
Inhoud 120 m3
Aantal kamers 2

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Indische Buurt West

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Amsterdam Indische Buurt West? Amsterdam Indische Buurt West is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Amsterdam Indische Buurt West ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk