€ 435.000 k.k.
  • Bellen
€ 435000,- k.k.

Riouwstraat 39 -C, Amsterdam

** Let op voorrangsregeling voor sociale huurders Alliantie **

Bij deze bieden wij aan een ruim bemeten 5-kamer appartement van ca. 104m² met twee balkons, beide gelegen op het zonnige zuiden en een berging gelegen in de onderbouw van ca. 8m².

Locatie:
Dit appartement is gelegen op de derde en vierde verdieping van een jaren '80 complex. Het appartement is gelegen op een leuke locatie vlakbij de Javastraat, midden in de Indische Buurt. Aan de Javastraat en op het Javaplein vind je veel winkeltjes, koffietentjes, nieuwe restaurantjes en een supermarkt voor de dagelijkse boodschappen. Ook Studio K, het Badhuis, Brouwerij 't IJ, Dappermarkt en het Flevopark liggen om de hoek. De openbaar vervoersmogelijkheden zijn uitstekend te noemen met de diverse bus- en tramlijnen op loopafstand, alsmede het Muiderpoortstation. De uitvalswegen met o.a de Ring A10 worden via de Amsterdamse brug of de Piet Heijntunnel snel bereikt. Tevens ben je met ongeveer 10 minuten fietsen in het Centrum van Amsterdam.

Indeling derde verdieping:
Entree; hal met garderobe en toilet; ruime slaapkamer aan de achterzijde van het complex. Tevens is aan de achterzijde van het complex de keuken. De keuken dient door koper zelf geplaatst te worden, enkel de aansluitpunten zijn aanwezig. Ruime woonkamer aan de voorzijde met toegang tot het balkon.
Indeling vierde verdieping:
Overloop; twee slaapkamers aan de voorzijde waarvan één toegang biedt tot het balkon; nette badkamer die voorzien is van een toilet, wastafel, en douche; Ruime slaapkamer gelegen aan de achterzijde van het complex.
Vanaf de straatzijde heeft u tevens toegang tot een fietsenberging van ca. 8m²

Bijzonderheden:
- Maisonnette gelegen op de derde en vierde;
- Woonoppervlakte ca. 104m²;
- Erfpacht is afgekocht tot 16-02-2039
- Bouwjaar ca. 1988;
- Servicekosten bedragen per maand € 155,19;
- Actieve VvE welke professioneel beheerd wordt;
- Berging van ca. 8m² gelegen in de onderbouw.

Wat u verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Er wordt een antispeculatiebeding opgenomen van 2 jaar;
- Het betreft een voormalige huurwoning van Stichting de Alliantie;
- Niet bewoning clausule en ouderdomsclausule van toepassing;
- Vaste project notaris Brummelhuis;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;
- Oplevering per direct.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.
Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is twee weken na de start van de verkoop of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!
In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 435.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 6 dagen
Bouw
Type maisonnette
Bouwjaar 1979
Indeling
Oppervlakte 104 m2
Inhoud 331 m3
Aantal kamers 5

Reageer op woning: Riouwstraat 39 -C Amsterdam Zeeburg

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Zeeburg

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Amsterdam Zeeburg? Amsterdam Zeeburg is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Amsterdam Zeeburg ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk