€ 290.000 k.k.
  • Bellen
  • Verkocht
€ 290000,- k.k.

Rijnstraat 71 -1, Amsterdam

** Let op de voorrangsregeling voor sociale huurders van de Alliantie **

Nu te koop in de Rivierenbuurt in Amsterdam Zuid, aan de gezellige Rijnstraat een leuk en licht 2 kamer appartement van ca 52m2 met balkon over gehele breedte aan de achterzijde, nog geheel naar eigen smaak in te delen.

Gelegen middenin de Rivierenbuurt aan de Rijnstraat met vele winkels, supermarkten en cafe's en restaurants aanwezig. Vlakbij Ring A10 via Utrechtsebrug gelegen en de straat uitfietsen zit je zo op de hippe Van Woustraat, en van daaruit ben je zo op het Rembrandtplein. Op loopafstand van trams en op fietsafstand van station Amsterdam Amstel.

Indeling:
Centraal trappenhuis, 1e etage toegang woning, overloop, met rechts aan de voorzijde de voormalige keuken (niet meer aanwezig), met toegang tot klein balkon aan de voorzijde, vanuit gang ook toegang tot leuke woonkamer aan de voorzijde, met zowel vanuit de hal als vanuit de woonkamer toegang tot de ruime slaapkamer aan de achterzijde met toegang tot het balkon over gehele breedte gelegen. In het midden een separaat toilet, thans linksachterin de doucheruimte ook met deur naar balkon (oost).

BIJZONDERHEDEN
- 51,7m2 NEN ingemeten
- Het betreft een kluswoning, CV ketel 2001 alleen warm water, geen verwarming aanwezig thans
- Professioneel beheerde VVE door VVE beheer groep (hoofdsplitsing door Alliantie VVE diensten)
- Servicekosten 2018 : ca 100 voor woning per maand (hoofd en ondersplitsing)
- Erfpacht afgekocht tot 1-8-2052
- Projectnotaris Brummelhuis
- Het betreft een voormalige huurwoning, ouderdomsclausule en niet-zelfbewoningsclausule van toepassing
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende bepaalde periode)
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is twee weken na de start van de verkoop of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of instaleer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 290.000 k.k.
Beschikbaarheid Verkocht
Aangeboden sinds 2 maand(en)
Bouw
Type Appartement
Bouwjaar 1925
Indeling
Oppervlakte 52 m2
Inhoud 166 m3
Aantal kamers 2

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Stadsdeel Zuid

Een appartement kopen of huren in het chique Amsterdam Zuid? Met de pijp, het vondelpark, de PC hoofdstraat en het museumplein misschien wel de bekendste wijk van nederland. Wonen in Amsterdam Zuid is wonen op stand. Vind je Huis via de Alliantie.

Meer info over deze wijk