€ 390.000 k.k.
  • Bellen
€ 390000,- k.k.

Rietwijkerstraat 43 -3, Amsterdam

Ruim en licht 3 kamer appartement op de 3e etage met balkon en goede berging op zolder midden in de gewilde Hoofddorppleinbuurt!

Het appartement is gelegen in de Hoofddorppleinbuurt, zeer gunstig gelegen ten opzichte Oud Zuid, het Vondelpark en de uitvalswegen A10 & A4. Diverse winkels vindt u op loopafstand op o.a. het Hoofddorpplein, de Sloterkade en in de Zeilstraat. Relaxen in het Vondelpark of in de gezellige restaurantjes en cafeetjes in de buurt.

Indeling: open portiek
Entree, trappenhuis (voor 2e en 3e etage), 3e etage toegang tot de woning
ruimte hal van waaruit alle vertrekken toegankelijk zijn, aan de voorzijde de dichte keuken (eenvoudig) en een ruime woonkamer met veel ramen heel licht, in het midden de badkamer met douche, toilet, wastafel en wasmachine aansluiting, aan de achterzijde 2 goede slaapkamers beide met toegang tot het balkon (zuidwest).
Op zolder erboven bevindt zich nog een berging aan de achterzijde van ca 12m2, daar is ook een kast met de CV ketel.

BIJZONDERHEDEN
- Professioneel beheerde VVE door Alliantie VVE Diensten
- Servicekosten 2019 : ca 127,85 per maand voor woning en ca 14,73 voor de berging
- Erfpacht afgekocht tot 31-3-2063
- Projectnotaris Loyens en Loeff
- Het betreft een voormalige huurwoning, ouderdomsclausule en niet-zelfbewoningsclausule van toepassing
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende bepaalde periode)
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is twee weken na de start van de verkoop of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 390.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 2 maand(en)
Bouw
Type Appartement
Bouwjaar 1930
Indeling
Oppervlakte 71 m2
Inhoud 226 m3
Aantal kamers 3

Reageer op woning: Rietwijkerstraat 43 -3 Amsterdam Stadsdeel Zuid

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Stadsdeel Zuid

Een appartement kopen of huren in het chique Amsterdam Zuid? Met de pijp, het vondelpark, de PC hoofdstraat en het museumplein misschien wel de bekendste wijk van nederland. Wonen in Amsterdam Zuid is wonen op stand. Vind je Huis via de Alliantie.

Meer info over deze wijk