€ 450.000 k.k.
  • Bellen
€ 450000,- k.k.

Reggestraat 1 -1, Amsterdam

*** DEZE WONING WORDT MET VOORRANG AANGEBODEN AAN SOCIALE HUURDERS VAN DE ALLIANTIE TOT EN MET 11 APRIL 2019***

Ruim en licht 3 kamer hoekappartement van ca 81 m2 met eigen opgang (!) op een prachtige locatie met direct en vrij uitzicht op het Amstelkanaal, gelegen in de gezellige Rivierenbuurt, om de hoek van de Amstelkade en de Churchilllaan

Het appartement is gelegen op een uitstekende locatie in de Rivierenbuurt, vlak achter de Pijp. Diverse winkels, (super)markten, stomerijen, wijnzaken, heerlijke bakkerszaakjes en koffiecorners zijn te vinden op loopafstand. Deze vind je allemaal in de Maasstraat, Rijnstraat, Van Woustraat en voor leuke restaurantjes en cafés is, naast de Rivierenbuurt zelf, ligt de gezellige Pijp (van der Helstplein Cornelis Troostplein oa) om de hoek, via een loop/fietsbrug aan de overzijde van het water. Het Martin Luther King park, Sarphatipark liggen op loopafstand en op enkele minuten fietsen vind je het Amstel Station maar ook Station RAI is dichtbij en er zijn verschillende tramlijnen in de buurt als ook de noordzuidlijn halte van de Ceintuurbaan. De Ring A10 en A2 zijn met de auto binnen enkele minuten bereikbaar. Een bootje kan je voor de deur neerleggen, aan de overzijde van het Amstelkanaal uitzicht op oa het mooie Berlagelyceum (Amsterdamse School)

Indeling:
Eigen entree op de begane grond, trap naar 1e verdieping, gang van waaruit alle ruimten te bereiken zijn. Direct links een slaapkamer aan de Reggestraat gelegen, rechts de dichte keuken met wasmachine aansluiting, met uitzicht naar de binnentuin, badkamer met douche toilet en wastafel, links toegang tot de riante hoek woonkamer met grote ramen en brede vensterbanken waar je in kan zitten, deels reggestraat, deels Amstelkade met fraai uitzicht op het water. Vanuit de gang ook toegang tot een 2e ruime slaapkamer aan de Amstelkade gelegen.

BIJZONDERHEDEN
- Hoekappartement op uitstekende locatie met prachtig uitzicht over het Amstelkanaal
- Eigen entree
- Professioneel beheerde VVE door Alliantie VVE Diensten
- Servicekosten 2019 : ca 102,32 per maand voor woning
- Erfpacht afgekocht tot en met 15-2-2063
- Projectnotaris Loyens en Loeff
- Het betreft een voormalige huurwoning, niet-zelfbewonings- en ouderdomsclausule van toepassing
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende bepaalde periode)
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is twee weken na de start van de verkoop of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. De voorrang vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 450.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 23 dagen
Bouw
Type Appartement
Bouwjaar 1923
Indeling
Oppervlakte 81 m2
Inhoud 274 m3
Aantal kamers 3

Reageer op woning: Reggestraat 1 -1 Amsterdam Stadsdeel Zuid

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Stadsdeel Zuid

Een appartement kopen of huren in het chique Amsterdam Zuid? Met de pijp, het vondelpark, de PC hoofdstraat en het museumplein misschien wel de bekendste wijk van nederland. Wonen in Amsterdam Zuid is wonen op stand. Vind je Huis via de Alliantie.

Meer info over deze wijk