€ 600.000 k.k.
  • Bellen
  • verkocht
€ 600000,- k.k.

Ptolemaeusstraat 3 -2, Amsterdam

**Let op voorrangsregeling voor sociale huurders Alliantie **

Heerlijke dubbel bovenhuis met eigen entree van ca 134m2, gelegen in de gewilde Watergraafsmeer om de hoek met de Hogeweg en op loopafstand van het geheel vernieuwde Oostpoort.

Ondanks de huidige omstandigheden bent u van harte welkom voor een bezichtiging, waarbij we wel de volgende maatregelen strikt in acht nemen:
- bezichtigingen deden wij op voorhand al en nu nog steeds op afspraak en tijdstip;
- wij reserveren voor u 15 minuten per bezichtiging, dus gelieve echt op tijd te komen;
- u bent van harte welkom met maximaal 2 mensen inclusief kinderen en/of aankoopmakelaar;
- als er toch nog kijkers binnen zijn, vragen wij u vriendelijk even buiten te wachten;
- wij schudden geen handen;
- wij houden minimaal 1,5 m. afstand tijdens de bezichtiging, gelieve u daar ook aan te houden voor ieders gezondheid;
- heeft u een loopneus, hoest u of voelt u zich verkouden of koortsig? Dan verzoeken wij u in deze tijd echt thuis te blijven.

Omgeving:
Deze prachtige woning is gelegen aan de rand van Watergraafsmeer. In de Watergraafsmeer heeft u het gevoel van wonen in een dorp maar met alle voorzieningen van de stad binnen handbereik. Diverse winkels, gezellige restaurants en cafe’s liggen op steenworp afstand aan de Hogeweg, Linnaeusstraat en de Oranje-Vrijstaatkade. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u alles vinden op de Middenweg en winkelcentrum Oostpoort. In de directe omgeving zijn goede scholen gelegen, basisscholen de 5e Montessori en WSV liggen om de hoek en de Frankendaelschool, een kleine basisschool, om de hoek. Maar ook de middelbare school het Montessori College Oost ligt op loopafstand. Voor ontspanning en recreatie kunt u terecht in het nabij gelegen park Frankendael of het Oosterpark. Tevens zijn er diverse sportfaciliteiten, waaronder ook de Jaap Eden schaatsbaan. Ook voor openbaar vervoer, park, sportaccommodaties etc. geldt dat alles op loopafstand ligt. Binnen enkele minuten rijdt u op de ring A10 en er zijn prima bus- en tramverbindingen richting het centrum. De NS-stations Amstel, Muiderpoort en Science Park liggen eveneens in de nabije omgeving van de woning.

Indeling
Eigen voordeur op de begane grond, eigen trappenhuis naar 2e etage, keuken, separaat toilet, ruime woonkamer en suite met aan achterzijde deur naar balkon met balkonkast (omdat op de kopse kant gelegen vrij en ver uitzicht). Aan de voorzijde nog een ruime slaapkamer. Trap naar 3e etage, 2 slaapkamers aan de achterzijde, in het midden de badkamer met toilet, wastafel, ligbad en wasmachine aansluiting en aan de voorzijde nog een 4e slaapkamer en een ruime inpandige berging met CV opstelling.

BIJZONDERHEDEN
- Vier slaapkamers
- ca 134m2 GBO NEN Meetrapport aanwezig
- Professioneel beheerde VVE door Alliantie VVE Diensten
- Servicekosten 2019: ca 217,21 per maand (2020)
- Erfpacht afgekocht tot en met 31 januari 2063
- Projectnotaris Brummelhuis
- Het betreft een voormalige huurwoning, ouderdomsclausule en niet-zelfbewoningsclausule van toepassing
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende bepaalde periode)
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben.
- Verkoper behoudt zich tot tekenen koopakte het recht van gunning voor.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van 8 mei 2020. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 600.000 k.k.
Beschikbaarheid verkocht onder voorbehoud
Aangeboden sinds 26 dagen
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1928
Indeling
Oppervlakte 134 m2
Inhoud 457 m3
Aantal kamers 7

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Middenmeer

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Amsterdam Middenmeer? Amsterdam Middenmeer is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Amsterdam Middenmeer ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk