€ 450.000 k.k.
  • Bellen
  • Verkocht
€ 450000,- k.k.

Pieter Langendijkstraat 26 3, Amsterdam

** DEZE WONING WORDT MET VOORRANG AANGEBODEN AAN SOCIALE HUURDERS VAN DE ALLIANTIE TOT 3 SEPTEMBER 2018 **

Midden in Oud West op de Pieter Langendijkstraat, om de hoek van de Jacob van Lennepkade en de JP Heijestraat bieden wij dit ruime dubbele bovenhuis van maar liefst 79m2 met 3 slaapkamers aan. De woning is gelegen in een rustige straat om de hoek met de Wilhelminastraat en op loopafstand van de diverse restaurants een supermarkt en vele winkeltjes. Het Vondelpark, de Overtoom, de Kinkerstraat bevinden zich allen op 5 minuten loopafstand!

De indeling van dit appartement is als volgt;

Entree op 3e etage, hal, toegang tot keuken en ruime slaapkamer aan de achterzijde gelegen, beide met toegang tot het balkon, de badkamer met toilet, douche en wastafel (eenvoudig), ruime woonkamer aan de voorzijde over gehele breedte gelegen en met trap naar de 4e etage. Op de 4e etage overloop en toegang tot 2 ruime slaapkamers.

Bijzonderheden:
- circa 79m2
- Erfpacht afgekocht tot juli 2055
- Servicekosten ca € 113 per maand
- Projectnotaris Loyens en Loeff te Amsterdam
- Voormalige huurwoning, niet-zelfbewonings- en ouderdomsclausule van toepassing
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding
- Verkoper verkoopt de woning voor zelfbewoning (of eerstegraads familielid)

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is twee weken na de start van de verkoop of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of instaleer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. Anders kan de huurder voor de vraagprijs kopen.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 450.000 k.k.
Beschikbaarheid Verkocht
Aangeboden sinds 1 maand(en)
Bouw
Type Appartement
Bouwjaar 1904
Indeling
Oppervlakte 79 m2
Inhoud 238 m3
Aantal kamers 4

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Stadsdeel West

Een huis of appartement kopen of huren in Amsterdam West? De Hallen, de Overtoom, het Westerpark, Bos en Lommer en de Kinkerbuurt maken van Amsterdam West een fantastische plek. De Houthavens zijn het nieuwste stukje Amsterdam West.

Meer info over deze wijk