€ 315.000 k.k.
  • Bellen
  • verkocht
€ 315000,- k.k.

Piet Wiedijkstraat 64, Amsterdam

** Let op de voorrangsregeling voor sociale huurders van de Alliantie **

In een rustige en kindvriendelijke omgeving gelegen eengezins hoekwoning met goede tuin op het Westen, grenzend aan een groenstrook. Twee woonlagen en een zolder, vrij parkeren en alles in de buurt. Woning van ca 75m2 met ca 11m2 zolderetage (via vaste trap bereikbaar).

Ondanks de huidige omstandigheden bent u van harte welkom voor een bezichtiging, waarbij we wel de volgende maatregelen strikt in acht nemen:
- bezichtigingen deden wij op voorhand al en nu nog steeds op afspraak en tijdstip;
- wij reserveren voor u 15 minuten per bezichtiging, dus gelieve echt op tijd te komen;
- u bent van harte welkom met maximaal 2 mensen inclusief kinderen en/of aankoopmakelaar;
- als er toch nog kijkers binnen zijn, vragen wij u vriendelijk even buiten te wachten;
- wij schudden geen handen;
- wij houden minimaal 1,5 m. afstand tijdens de bezichtiging, gelieve u daar ook aan te houden voor ieders gezondheid;
- heeft u een loopneus, hoest u of voelt u zich verkouden of koortsig? Dan verzoeken wij u in deze tijd echt thuis te blijven.

Ligging;
De woning ligt net buiten de ring aan de rand van Osdorp, tussen het Osdorpplein, Nieuw Sloten (Belgiëplein) en het Hoofddorpplein. Winkels genoeg en alle voorzieningen welke men maar wenst in de nabije omgeving. Diverse openbaar vervoersmogelijkheden naar Centrum, Schiphol en Sloterdijk. Uitvalswegen A10 en A4 binnen 5 minuten bereikbaar. De omgeving is voorzien van veel groen en speelmogelijkheden voor kinderen.

Indeling;
entree, gang, rechts de dichte keuken (eenvoudig), links berging met wasmachine aansluiting, toilet, bergkast, woonkamer over gehele breedte aan de achterzijde met grote raampartijen achterzijde en een zijraam en toegang tot de ruime tuin. Zowel aan voor- als achterzijde vrij uitzicht. De achtertuin is zeer gunstig gelegen op het Westen en is ca 7 meter diep.
1e etage, twee slaapkamers aan de achterzijde, waarvan 1 met twee inbouwkasten, dan een grote slaapkamer aan de voorzijde en in het midden de badkamer met wastafel en douche (eenvoudig). Via de overloop is er een vaste trap naar de zolderetage.

Zolder, zijraam bij de trapopgang verder voorzien van een klein dakraam, recente CV ketel (2018). Op deze zolder liggen tal van mogelijkheden!
Thans geen woonoppervlakte, maar wel als extra (slaap)kamer te gebruiken.

Bijzonderheden;
- Woonoppervlakte ca 75,1m2 NEN ingemeten
- Overig inpandig (zolderetage) ca 11,5m2 NEN ingemeten
- Goede achtertuin op het Westen
- Bouwjaar 1960
- Parkeren met een blauwe zone kaart
- Erfpacht afgekocht tot en met 15 april 2061
- Projectnotaris Schut van Os Notarissen
- Het betreft een voormalige huurwoning, ouderdomsclausule en niet-zelfbewoningsclausule van toepassing
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende bepaalde periode)
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben.
- Verkoper behoudt zich tot tekenen koopakte het recht van gunning voor.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van ........ Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 315.000 k.k.
Beschikbaarheid verkocht onder voorbehoud
Aangeboden sinds 1 maand(en)
Bouw
Type Tussenwoning
Bouwjaar 1960
Indeling
Oppervlakte 75 m2
Inhoud 304 m3
Aantal kamers 4

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Osdorp-Oost

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Amsterdam Osdorp-Oost? Amsterdam Osdorp-Oost is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Amsterdam Osdorp-Oost ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk