€ 285.000 k.k.
  • Bellen
€ 285000,- k.k.

Piet Wiedijkstraat 56, Amsterdam

***DEZE WONING WORDT MET VOORRANG AANGEBODEN AAN SOCIALE HUURDERS VAN DE ALLIANTIE TOT 1 OKTOBER 2018 ***

In een rustige en kindvriendelijke omgeving gelegen eengezinswoning met goede tuin op het Westen, grenzend aan een groenstrook. Twee woonlagen en een zolder, vrij parkeren en alles in de buurt. Woning van 75m2 met 10m2 zolderetage (via vaste trap bereikbaar), samen 85m2.

LET OP: de woning dient geheel opgeknapt te worden!

Ligging;
De woning ligt net buiten de ring aan de rand van Osdorp, tussen het Osdorpplein, Nieuw Sloten (Belgiëplein) en het Hoofddorpplein. Winkels genoeg en alle voorzieningen welke men maar wenst in de nabije omgeving. Diverse openbaar vervoersmogelijkheden naar Centrum, Schiphol en Sloterdijk. Uitvalswegen A10 en A4 binnen 5 minuten bereikbaar. De omgeving is voorzien van veel groen en speelmogelijkheden voor kinderen.

Indeling;
entree, links de dichte keuken, rechts berging met wasmachine aansluiting, gang, toilet, bergkast, woonkamer over gehele breedte aan de achterzijde met toegang tot ruime tuin. Zowel aan voor- als achterzijde vrij uitzicht. De achtertuin is zeer gunstig gelegen op het Westen en is thans ca 5 meter diep (maar zou vergelijkbare diepte als buren moeten hebben, conform kadastertekening en perceelsgrootte).
1e etage, twee slaapkamers aan de achterzijde, waarvan 1 met inbouwkasten, dan een grote slaapkamer aan de voorzijde en in het midden de badkamer met wastafel/lavet (zeer gedateerd). Via de overloop is er een vaste trap naar de zolderetage.

Zolder, voorzien van 2 kleine dakramen en de nieuwe CV ketel (2018). Op deze zolder liggen tal van mogelijkheden!
Thans geen woonoppervlakte gezien de kleine ramen, maar door het plaatsen van iets groteren ramen is dit reeds om te zetten naar woonoppervlakte.

Bijzonderheden;
- Woonoppervlakte 75m2 + 10m2 zolder, wel vaste trap maar vanwege kleine ramen thans nog overig inpandige ruimte, maar eenvoudig woonoppervlakte van te maken
- Goede achtertuin op het Westen!
- Bouwjaar 1960
- Parkeren met een blauwe zone kaart
- Erfpacht afgekocht tot en met 15 april 2061
- Projectnotaris Loyens & Loeff
- Het betreft een voormalige huurwoning; niet zelfbewoningsclausule en ouderdomsclausule van toepassing
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding
- Verkoper verkoopt de woning voor zelfbewoning (of eerstegraads familielid)


VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE

Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is twee weken na de start van de verkoop of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkse update op www.benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie.

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. Anders kan de huurder voor de vraagprijs kopen.

De gebruiksoppervlakte zoals vermeld in deze brochure en/of de aanmelding op Funda is berekend conform de branche vastgestelde NEN 2580-norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Bij het tot stand komen van een koopovereenkomst verklaart (aspirant) koper voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering. Wij doen ons uiterste best de juiste oppervlakte en inhoud te bereken aan de hand van eigen metingen en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld, wordt dit door (aspirant) koper aanvaard. (Aspirant) koper is/wordt uiteraard voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, zo ook niet op aanpassing van de eventuele koopsom. Verkoper en ERA Van de Steege aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 285.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 1 maand(en)
Bouw
Type Woonhuis
Bouwjaar 1960
Indeling
Oppervlakte 75 m2
Inhoud 308 m3
Aantal kamers 5

Reageer op woning: Piet Wiedijkstraat 56 Amsterdam Stadsdeel Nieuw-West

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Stadsdeel Nieuw-West

Amsterdam Nieuw West, met de Sloterplas en het Amsterdamse bos om de hoek, is in opkomst. De buurten Slotervaart, Sloterdijk, Slotermeer en Osdorp worden volledig opgeknapt. En je bent zo in de binnenstad met je fiets. Koop of huur daarom je huis of appartement in Amsterdam Nieuw West.

Meer info over deze wijk