€ 260.000 k.k.
  • Bellen
€ 260000,- k.k.

Piet Wiedijkstraat 28, Amsterdam

DEZE WONING WORDT MET VOORRANG AANGEBODEN AAN SOCIALE HUURDERS VAN DE ALLIANTIE TOT 25 NOVEMBER 2017.

In een rustige en kindvriendelijke omgeving is gelegen deze eengezinswoning met zonnige tuin op het westen. De woning beschikt over een heerlijke tuingerichte woonkamer, (casco) keuken, separaat toilet en een aparte berging op de begane grond. Op de eerste verdieping zijn twee ruime slaapkamers en een moderne badkamer met douchecabine. De zolder is nu nog een open ruimte met de cv-opstelling, maar kan zo een slaapverdieping van gemaakt worden. Er zijn diverse uitbreidingsmogelijkheden mogelijk bij deze woning. De canon voor de erfpacht is nog langdurig betaald tot en met medio 2061!!

Ligging:
De woning ligt net buiten de ring aan de rand van Osdorp, tussen het Osdorpplein, Nieuw Sloten (Belgiëplein) en het Hoofddorpplein. Winkels genoeg en alle voorzieningen welke men maar wenst in de nabije omgeving. Diverse openbaar vervoersmogelijkheden naar Centrum, Schiphol en Sloterdijk. Uitvalswegen A10 en A4 binnen 5 minuten bereikbaar. De omgeving is voorzien van veel groen en speelmogelijkheden voor kinderen.

Indeling:
Begane grond:
Entree; berging aan de voorzijde (zowel van binnen bereikbaar als vanaf de straatzijde); keuken (casco); separaat toilet; tuingerichte woonkamer; achtertuin van ongeveer 60 m² met vrijstaande houten berging.
Eerste verdieping:
Overloop; twee slaapkamers; badkamer met wastafel, douchecabine en de wasmachine aansluiting.
Tweede verdieping:
Open ruimte met de cv-opstelling (Intergas HR, 2010)

Bijzonderheden;

- Bouwjaar 1960
- Woonoppervlakte circa 85 m²
- Ruime achtertuin op het Westen van ongeveer 60 m²!
- Kunststof kozijnen voorzien van dubbelglas
- Verwarmd middels Intergas HR cv-ketel (2010)
- Erfpachtcanon afgekocht t/m 15 april 2061
- Projectnotaris Loyens & Loeff
- Verkoper verkoop met anti-speculatiebeding van 2 jaar
- Woning wordt verkocht voor zelfbewoning

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE

Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is twee weken na de start van de verkoop of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkse update op www.benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie.

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. Anders kan de huurder voor de vraagprijs kopen.

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Overdracht
Vraagprijs € 260.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 12 dagen
Bouw
Type Woonhuis
Bouwjaar 1960
Indeling
Oppervlakte 85 m2
Inhoud 267 m3
Aantal kamers 5

Reageer op woning: Piet Wiedijkstraat 28 Amsterdam Stadsdeel Nieuw-West

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Stadsdeel Nieuw-West

Amsterdam Nieuw West, met de Sloterplas en het Amsterdamse bos om de hoek, is in opkomst. De buurten Slotervaart, Sloterdijk, Slotermeer en Osdorp worden volledig opgeknapt. En je bent zo in de binnenstad met je fiets. Koop of huur daarom je huis of appartement in Amsterdam Nieuw West.

Meer info over deze wijk