€ 255.000 k.k.
  • Bellen
  • verkocht
€ 255000,- k.k.

Petmolen 72, Amsterdam

Dit ruime appartement van maar liefst 95m² heeft prachtig uitzicht vanaf negende verdieping en inclusief parkeerplaats!

Gelegen in deze groene woonomgeving bevindt zich op de negende verdieping dit ruime vier kamer appartement met een woonoppervlakte van circa 95m² én een woningbreed balkon van maar liefst 15 m² met vrij uitzicht, gelegen op het zuiden. Het appartement is voorzien van een nieuw betegelde badkamer en toilet. De canon voor de erfpacht is vooruitbetaald tot en met 15 juli 2060. De vereniging van Eigenaren wordt professioneel beheert door Alliantie VvE Diensten.

Omgeving:
De Molenwijk is een groene, kindvriendelijke woonwijk. Door het immense park met rietlanden en waterpartijen, de hoogbouwflats en de scheiding van auto en langzaam verkeer, zijn licht, lucht en ruimte de belangrijke elementen. Een uniek woonmilieu! De Molenwijk heeft zijn eigen winkelcentrum en een busstation, waardoor de bereikbaarheid met het openbaar vervoer zeer goed is. Tevens is de bereikbaarheid met eigen vervoer uitstekend door de Ringweg A-10, afrit S118. Tevens ben je op de fiets ook snel bij de pont, waar een directe en snelle verbinding is naar Amsterdam Centraal.

Indeling:
Entree, met toegang tot de (casco) keuken met wasmachine aansluiting. Vanuit de keuken toegang naar de ruime woonkamer met deur naar het balkon gelegen op het zuiden. Vanuit de hal toegang tot twee slaapkamers én een open kamer, goed te gebruiken als werk, speel of eetkamer. In de hal bevinden zich ook het toilet en de badkamer met douche, wastafelmeubel (beide nieuw tegelwerk). Tevens beschikt de woning over een ruime berging in de onderbouw.

Bijzonderheden:
- Appartement gelegen op 9e verdieping, lift aanwezig;
- Inclusief parkeerplaats;
- Vrij uitzicht richting het IJ en de NDSM-werf;
- 10 minuten fietsen naar de pond richting Centraal Station of de Pondsteiger.
- Balkon op het zuiden;
- Energielabel D;
- Woonoppervlakte circa 95 m² conform NEN2580;
- Erfpacht, canon afgekocht tot en met 15 juli 2060;
- Vaste projectnotaris Schut van Os Notarissen in Amsterdam;
- Actieve VvE welke professioneel beheerd wordt door Alliante VvE Beheer;
- Servicekosten van € 192,20 per maand voor appartement en berging (2020) en € 29,20 per maand voor de parkeerplaats (2020);

Wat u verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning- en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;
- Oplevering per direct.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van 4 augustus 2020 om 12.00 uur. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 255.000 k.k.
Beschikbaarheid verkocht onder voorbehoud
Aangeboden sinds 16 dagen
Bouw
Type Galerijwoning
Bouwjaar 1968
Indeling
Oppervlakte 95 m2
Inhoud 297 m3
Aantal kamers 4

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Oostzanerwerf

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Amsterdam Oostzanerwerf? Amsterdam Oostzanerwerf is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Amsterdam Oostzanerwerf ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk