€ 310.000 k.k.
  • Bellen
€ 310000,- k.k.

Overhaalsgang 31, Amsterdam

*** DEZE WONING WORDT MET VOORRANG AANGEBODEN AAN SOCIALE HUURDERS VAN DE ALLIANTIE TOT 15 MEI 2018 ***

Thans een grote ruimte, maar eenvoudig een 2 kamer appartement te realiseren, met woonkamer met uitzicht op het water met half open keuken, en een hoekslaapkamer met vrij uitzicht over het water gelegen in het centrum van Amsterdam!

Het appartement is gelegen in het centrum vlak bij Artis, circa 15 minuten lopen vanaf CS. Er is een uitstekende verbinding met de ring A10 via de IJ-tunnel en de uitvalswegen richting de Piet Hein-tunnel. Op loopafstand bevinden zich veel leuke restaurants en café´s op het Kadijksplein. Ook de Stopera en theater Carré zijn op fiets-afstand.

De woning is toegankelijk via het gezamenlijke trappenhuis. De woonkamer en de slaapkamer zijn gelegen aan de voorzijde van de woning, en bieden een levendig uitzicht over de Overhaalsgang en het water van de Nieuwe Vaart. In het verlengde ziet u de prachtige Oosterkerk staan. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de half open keuken, een bergkast en badkamer die vanuit de keuken en vanuit de hal te betreden is. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en de wasmachine aansluiting. Daarnaast is er een separaat toilet met fontein.

Er een berging gelegen in de onderbouw van het complex van ca. 4m2.

Bijzonderheden;

- Geweldige ligging!
- Woonoppervlakte ca. 59 m2
- Erfpachtcanon afgekocht tot 15 juli 2039
- Professionele VvE
- Fraai uitzicht
- Servicekosten € 107 per maand (2017, begroting 2018 139,- niet goedgekeurd)
- Projectnotaris Loyens & Loeff
- Het betreft een voormalige huurwoning, niet-zelfbewonings- en ouderdomsclausule van toepassing
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding van 2 jaar
- Verkoper verkoopt de woning voor zelfbewoning (of eerstegraads familielid)

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is twee weken na de start van de verkoop of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of instaleer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. Anders kan de huurder voor de vraagprijs kopen.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 310.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 27 dagen
Bouw
Type Appartement
Bouwjaar 1988
Indeling
Oppervlakte 59 m2
Inhoud 147 m3
Aantal kamers 2

Reageer op woning: Overhaalsgang 31 Amsterdam Stadsdeel Centrum

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Stadsdeel Centrum

Een huis of appartement kopen of huren in Amsterdam centrum. Amsterdam Centrum leeft 24/7. Koop of huur een appartement op loopafstand van het museumplein, de grachtengordel, de Albert Cuypmarkt, de jordaan, de pijp en het spui.

Meer info over deze wijk