€ 400.000 k.k.
  • Bellen
€ 400000,- k.k.

Overhaalsgang 15, Amsterdam

DEZE WONING WORDT MET VOORRANG AANGEBODEN AAN SOCIALE HUURDERS VAN DE ALLIANTIE TOT 2 APRIL 2019 !!

Unieke locatie, rustig gelegen in het Centrum van Amsterdam! Dit leuke en praktisch ingedeelde driekamerappartement (woonoppervlakte circa 74 m²) bevindt zich op de tweede verdieping en op de hoek van een goed onderhouden complex en beschikt over een balkon op het oosten van ongeveer 6 m². Het huis heeft een lichte woonkamer aan de voorzijde met prachtig uitzicht over water. Daarnaast zijn er twee goed bemeten slaapkamers, een aparte keuken, inpandige berging, separaat toilet en een badkamer met wastafel en douche. Op de begane grond is nog de beschikking over een individuele (fietsen)berging. De canon voor de erfpacht is nog afgekocht tot medio 2039 en het beheer door de vereniging van eigenaars wordt actief en professioneel uitgevoerd.

Omgeving:
Deze woning is gelegen in het centrum van Amsterdam, nabij Artis, Entrepotdok en Museum ’t Kromhout. Op loopafstand zijn talrijke leuke cafés en restaurants te vinden, zoals bijvoorbeeld restaurant “De Plantage, Brouwerij ’t IJ en Roest. Ook het Scheepvaartmusseum , de Hortus Botanicus, de Dappermarkt en het prachtige Wertheimpark bevinden zich in de directe omgeving. De woning is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, op loopafstand stoppen trams en bussen richting Amsterdam Centraal, tevens is dit goed te bereiken met de fiets. Met de auto is de Ring A10 binnen enkele minuten bereikbaar. In de omgeving zijn voldoende parkeermogelijkheden en parkeren kan middels een parkeervergunning. De wachttijd bedraagt momenteel 0 tot 3 maanden. (bron, Cition)

Indeling:
Begane grond:
Centrale entree; trappenhuis en de bergingen in het souterrain.
Eerste verdieping:
Overloop; meterkast; Entree van de woning; hal met toegang tot alle vertrekken; inpandige berging; twee slaapkamers, waarvan een met toegang tot het balkon; cv-kast (Intergas HR, 2005); badkamer met wastafel, douche en wasmachine aansluiting; separaat toilet; dichte keuken met eenvoudig keukenblok en de ruime en lichte woonkamer met erker en fraai uitzicht over water.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1989
- Woonoppervlakte circa 74 m² (meetrapport aanwezig)
- Balkon van circa 6 m², gelegen op het oosten
- Uitzicht op water
- Erfpachtcanon afgekocht tot en met 15 juli 2039
- Actieve vereniging van eigenaren, welke professioneel wordt beheerd middels een meerjaren onderhoudsplan
- Servicekosten € 132,44 per maand
- Verwarming en warm water middels eigen CV-ketel (Intergas HR, 2005)
- Kozijnen voorzien van dubbele beglazing
- Berging in het souterrain van circa 4 m²
- Projectnotaris Loyens & Loef
- Oplevering in overleg
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding van 2 jaar
- Verkoper verkoopt de woning voor zelfbewoning (of eerstegraads familielid)


VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is twee weken na de start van de verkoop of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of instaleer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 400.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 1 maand(en)
Bouw
Type Appartement
Bouwjaar 1989
Indeling
Oppervlakte 74 m2
Inhoud 222 m3
Aantal kamers 3

Reageer op woning: Overhaalsgang 15 Amsterdam Stadsdeel Centrum

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Stadsdeel Centrum

Een huis of appartement kopen of huren in Amsterdam centrum. Amsterdam Centrum leeft 24/7. Koop of huur een appartement op loopafstand van het museumplein, de grachtengordel, de Albert Cuypmarkt, de jordaan, de pijp en het spui.

Meer info over deze wijk