€ 320.000 k.k.
  • Bellen
€ 320000,- k.k.

Oostenburgergracht 55 b, Amsterdam

** DEZE WONING WORDT EXCLUSIEF AANGEBODEN AAN SOCIALE HUURDERS VAN DE ALLIANTIE TOT 1 maart 2018 **

Het appartement is gelegen in een kleinschalig appartementen complex in het Centrum, nabij het Scheepvaartmuseum, brouwerij het IJ, het Waterlooplein en schuin tegenover de historische Werf ’t Kromhout. Het appartement; een heerlijk en licht 2 kamer appartement met balkon aan de achterzijde en Frans balkon aan de voorzijde met vrij uitzicht!


Indeling;

Entree middels het gezamenlijke trappenhuis. Entree van de woning, hal en direct rechts de slaapkamer, gelegen aan de achterzijde van de woning. Daarnaast het toilet, de badkamer voorzien douche, wastafel en wasmachine aansluiting. Vervolgens toegang tot de woonkamer met dichte keuken. Vanuit de keuken toegang tot het balkon, circa 7 m2. De woonkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning, voorzien van Frans balkon, met veel licht en vrij uitzicht.

Daarnaast is er een berging in de kelderverdieping van ca. 5 m2.

Bijzonderheden;

- Circa 60m2 GBO
- Balkon achterzijde, Frans balkon voorzijde
- Vrij uitzicht
- Erfpacht afgekocht tot 30-06-2035
- Projectnotaris is van toepassing
- Service kosten 72,00 per maand
- Berging in onderbouw
- Ideaal gelegen!
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding van 2 jaar
- Verkoper verkoopt de woning voor zelfbewoning (of eerstegraads familielid)VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is twee weken na de start van de verkoop of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of instaleer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. Anders kan de huurder voor de vraagprijs kopen.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 320.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 11 dagen
Bouw
Type Appartement
Bouwjaar 1984
Indeling
Oppervlakte 60 m2
Inhoud 150 m3
Aantal kamers 2

Reageer op woning: Oostenburgergracht 55 b Amsterdam Stadsdeel Centrum

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Stadsdeel Centrum

Een huis of appartement kopen of huren in Amsterdam centrum. Amsterdam Centrum leeft 24/7. Koop of huur een appartement op loopafstand van het museumplein, de grachtengordel, de Albert Cuypmarkt, de jordaan, de pijp en het spui.

Meer info over deze wijk