€ 360.000 k.k.
  • Bellen
€ 360000,- k.k.

Oostenburgergracht 49 -A, Amsterdam

*** DEZE WONING WORDT EXCLUSIEF AANGEBODEN AAN SOCIALE HUURDERS VAN DE ALLIANTIE TOT 22 MEI 2018 ***

In een kleinschalig appartementen complex in het Centrum, nabij het Scheepvaartmuseum en Waterlooplein, bieden wij dit heerlijke en lichte 3 kamer appartement op de begane grond/beletage met tuin.

Het appartement is gelegen in het centrum vlak bij Artis, circa 15 minuten lopen vanaf CS. Er is een uitstekende verbinding met de ring A10 via de IJ-tunnel en de uitvalswegen richting de Piet Hein-tunnel. Op loopafstand bevinden zich veel leuke restaurants en café´s op het Kadijksplein. Ook de Stopera en theater Carré zijn op fiets-afstand.

De woning is toegankelijk via het gezamenlijke trappenhuis. Entree met hal en direct rechts slaapkamer 2 en daarnaast slaapkamer 1, gelegen aan de achterzijde van de woning. Daarnaast is de dichte keuken. De keuken is voorzien van een standaard keukenblok. Slaapkamer 1 en de keuken hebben toegang tot het balkon. De deuren links hebben toegang tot het seperate toilet, voorzien van fonteintje. Daarnaast de badkamer, voorzien van douche, wastafel en wasmachine aansluiting. Vervolgens toegang tot de woonkamer. De woonkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning, voorzien van frans balkon, met enorm veel licht en vrij uitzicht over de Nieuwe Vaart!

Er een berging in de kelderverdieping van ca. 5 m2.

Bijzonderheden:
- Circa 71 m2
- Met tuin
- Vrij uitzicht over de Nieuwe Vaart!
- Erfpacht afgekocht tot 30-06-2035
- Servicekosten € 80,82 per maand
- Projectnotaris Loyens en Loeff
- Voormalige huurwoning, niet-zelfbewonings- en ouderdomsclausule van toepassing
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding van 2 jaar
- Verkoper verkoopt de woning voor zelfbewoning (of eerstegraads familielid)

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is twee weken na de start van de verkoop of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of instaleer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. Anders kan de huurder voor de vraagprijs kopen.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 360.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 26 dagen
Bouw
Type Appartement
Bouwjaar 1984
Indeling
Oppervlakte 71 m2
Inhoud 178 m3
Aantal kamers 4

Reageer op woning: Oostenburgergracht 49 -A Amsterdam Stadsdeel Centrum

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Stadsdeel Centrum

Een huis of appartement kopen of huren in Amsterdam centrum. Amsterdam Centrum leeft 24/7. Koop of huur een appartement op loopafstand van het museumplein, de grachtengordel, de Albert Cuypmarkt, de jordaan, de pijp en het spui.

Meer info over deze wijk