€ 340.000 k.k.
  • Bellen
€ 340000,- k.k.

Olympiaweg 43 -D, Amsterdam

*** DEZE WONING WORDT EXCLUSIEF AANGEBODEN AAN SOCIALE HUURDERS VAN DE ALLIANTIE TOT 15 MEI 2018 ***

3-kamer appartement in Amsterdam Zuid te koop met een ruime berging op de bovenste verdieping met zolderkamer erboven.

In de Stadionbuurt in Amsterdam Zuid bevindt zich aan de Olympiaweg deze leuke drie kamer woning met balkon van bijna 8m2. De woning heeft een oppervlakte van ongeveer 56 m² en beschikt over een lichte woonkamer, dichte keuken, badkamer en separaat toilet (beide gedateerd) en twee slaapkamers aan de balkonzijde. Het balkon is zowel via de slaapkamers als via de keuken te bereiken. Direct boven de woning is een ruime berging van 12m2 met 2 ramen.

De woning is gelegen in de populaire stadionbuurt in stadsdeel Zuid. De buurt kenmerkt zich door een rustige woonomgeving. Op de Marathonweg, Olympiaplein en Stadionplein bevinden zich de winkels voor dagelijkse boodschappen en ook zijn hier diverse leuke horecagelegenheden. Verder is er elke zaterdag om de hoek op de Marathonweg een markt en is er op het nieuwe Stadionplein ook een markt, diverse winkels en een museum. Voor sport en ontspanning kan men terecht in het Vondelpark en het Beatrixpark en iets verderop het Amsterdamse Bos. De bereikbaarheid van dit appartement is zeer goed te noemen. Er zijn diverse tram- en bushaltes in de buurt, zoals de haltes Olympiaplein, Olympiaweg en Haarlemmermeerstation, waarvandaan tram- en buslijnen in alle richtingen vertrekken. De uitvalswegen met o.a. de Ring A-10 wordt binnen mum van tijd bereikt.

Bijzonderheden:
• Bouwjaar 1931
• Woonoppervlakte ca. 56 m²
• Berging direct boven de woning van ca 12 m2
• Erfpachtcanon vooruitbetaald t/m 31-07-2060
• Maandelijkse VVE bijdrage € 95 per maand
- Projectnotaris Loyens & Loeff
- Het betreft een voormalige huurwoning, niet-zelfbewonings- en ouderdomsclausule van toepassing
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding van 2 jaar
- Verkoper verkoopt de woning voor zelfbewoning (of eerstegraads familielid)

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is twee weken na de start van de verkoop of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of instaleer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. Anders kan de huurder voor de vraagprijs kopen.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 340.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 27 dagen
Bouw
Type Appartement
Bouwjaar 1931
Indeling
Oppervlakte 56 m2
Inhoud 150 m3
Aantal kamers 3

Reageer op woning: Olympiaweg 43 -D Amsterdam Stadsdeel Zuid

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Stadsdeel Zuid

Een appartement kopen of huren in het chique Amsterdam Zuid? Met de pijp, het vondelpark, de PC hoofdstraat en het museumplein misschien wel de bekendste wijk van nederland. Wonen in Amsterdam Zuid is wonen op stand. Vind je Huis via de Alliantie.

Meer info over deze wijk