€ 335.000 k.k.
  • Bellen
  • Verkocht
€ 335000,- k.k.

Olympiaweg 109 1, Amsterdam

**let op voorrangsregeling voor sociale huurders Alliantie **

Nu in verkoop : een leuk 2 kamer (mogelijk 3) appartement met woonkamer met open keuken balkon en ruime zolderkamer in het gewilde Amsterdam Zuid.

Omgeving:
De woning is gelegen in de populaire stadionbuurt in stadsdeel Zuid. De buurt kenmerkt zich door een rustige woonomgeving. Op de Marathonweg, Olympiaplein en Stadionplein bevinden zich de winkels voor dagelijkse boodschappen en ook zijn hier diverse leuke horecagelegenheden. Verder is er elke zaterdag op het Olympischplein een markt, zijn er diverse winkels en een museum. Voor sport en ontspanning kan men terecht in het Vondelpark en het Beatrixpark en iets verderop het Amsterdamse Bos. De bereikbaarheid van dit appartement is zeer goed te noemen. Er zijn diverse tram- en bushaltes in de buurt en in de straat, zoals de haltes Olympiaplein, Olympiaweg en Haarlemmermeerstation, waarvandaan tram- en buslijnen in alle richtingen vertrekken. De uitvalswegen met o.a. de Ring A-10 wordt binnen mum van tijd bereikt.

Indeling:
Begane grond: centrale entree; trappenhuis, 1e etage toegang woning:
hal, meterkast, separaat toilet, badkamer met douche en wastafel (nieuwe betegeling), aan de voorzijde de ruime woonkamer met goede raampartijen en veel licht, en een zijkamer (mogelijk 2e slaapkamer). De woonkamer loopt aan de achterzijde door in de keuken (nog te plaatsen) met toegang tot het balkon. Van uit de hal aan de achterzijde toegang tot een ruime slaapkamer met toegang tot het balkon. Bij de keuken zit een aparte kast met de wasmachine aansluiting.
Op de zolderetage: ruime zolderberging van ca 13m2

BIJZONDERHEDEN
- 55,7 m2 NEN ingemeten
- Professioneel beheerde VVE door Minerva Vastgoedbeheer
- Servicekosten 2018 : ca 65,06 voor de woning en 16,27 voor de berging per maand (doorlopend vanaf 2017, 2019 juli vergadering)
- Erfpacht afgekocht tot en met 31 augustus 2060
- Projectnotaris Loyens en Loeff
- Het betreft een voormalige huurwoning, ouderdomsclausule en niet-zelfbewoningsclausule van toepassing
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende bepaalde periode)
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is twee weken na de start van de verkoop of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 335.000 k.k.
Beschikbaarheid Verkocht
Aangeboden sinds 26 dagen
Bouw
Type Appartement
Bouwjaar 1930
Indeling
Oppervlakte 56 m2
Inhoud 177 m3
Aantal kamers 2

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Stadsdeel Zuid

Een appartement kopen of huren in het chique Amsterdam Zuid? Met de pijp, het vondelpark, de PC hoofdstraat en het museumplein misschien wel de bekendste wijk van nederland. Wonen in Amsterdam Zuid is wonen op stand. Vind je Huis via de Alliantie.

Meer info over deze wijk