€ 165.000 k.k.
  • Bellen
  • verkocht
€ 165000,- k.k.

Noordzijde 251, Amsterdam

**Let op voorrangsregeling voor sociale huurders Alliantie **

Gelegen op de vierde en tevens bovenste verdieping van een goed onderhouden appartementen complex bevindt zich deze fijne studio met een woonoppervlakte van ca. 34 m2. De woonkamer en keuken gesitueerd op het zuiden zorgen voor veel lichtinval. Op de vierde verdieping bevindt zich nog een individuele berging. De canon voor de erfpacht is afgekocht tot oktober 2049. De vereniging van Eigenaren wordt professioneel beheert door Alliantie VVE diensten.

Omgeving:
Deze woning is gelegen in Osdorp, nabij de Sloterplas, Sloterpark en het Sloterstrand. Op Plein '40-'45 bevinden zich diverse winkels voor de dagelijkse boodschappen, dit winkelcentrum is op fietsafstand. Om te genieten van de omgeving ben je hier aan het goede adres; een rondje Sloterplas is om de hoek, maar in het Sloterpark zijn diverse recreatiemogelijkheden. Goede OV voorzieningen om de hoek, tram 7 en 13 op loopafstand. In de wijk heb je de mogelijkheid tot het aanvragen van een parkeervergunning, voor bezoek is tevens nog de mogelijkheid om te parkeren met de parkeerschijf voor 02 uur.

Indeling
Begane grond: Centrale entree met brievenbussen en trappenhuis naar de verdiepingen;
Vierde verdieping: entree van de woning, hal met toegang tot de badkamer en leefruimte; badkamer voorzien van toilet, douche, wastafel en wasmachine aansluiting; ruime woon / slaapkamer met met half open keuken, beide gelegen op het zuiden, waardoor er veel lichtinval is. Keuken voorzien van eenvoudig keukenblok. Tevens bevindt zich op de vierde verdieping nog een separate berging van ca 3m2.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte circa 34 m² conform NEN2580;
- Erfpacht, canon afgekocht tot en met 30 september 2049;
- Vaste projectnotaris Notariskantoor Schut van Os notarissen in Amsterdam;
- Actieve VvE welke professioneel beheerd wordt door Alliantie VVE Beheer;
- Servicekosten van € 66,76 per maand voor het appartement en berging (2020);

Wat u verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning- en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;
- Oplevering per direct.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van vrijdag 21 februari 2020 om 12.00 uur. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 165.000 k.k.
Beschikbaarheid verkocht onder voorbehoud
Aangeboden sinds 17 dagen
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1986
Indeling
Oppervlakte 34 m2
Inhoud 112 m3
Aantal kamers 1

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Geuzenveld/Slotermeer

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Amsterdam Geuzenveld/Slotermeer? Amsterdam Geuzenveld/Slotermeer is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Amsterdam Geuzenveld/Slotermeer ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk