€ 370.000 k.k.
  • Bellen
  • Verkocht
€ 370000,- k.k.

Nieuwevaart 206, Amsterdam

Unieke locatie, rustig gelegen in het Centrum van Amsterdam! Dit leuke en praktisch ingedeelde driekamerappartement (woonoppervlakte circa 70 m²) bevindt zich op de eerste verdieping van een goed onderhouden complex en beschikt over een balkon op het oosten van ongeveer 6 m². Het huis heeft een lichte woonkamer aan de voorzijde met prachtig uitzicht over water. Daarnaast zijn er twee goed bemeten slaapkamers (waarvan een met een walk in closet), een aparte keuken , separaat toilet en een badkamer met wastafel en douche. Op de begane grond is nog de beschikking over een individuele (fietsen)berging. De canon voor de erfpacht is nog afgekocht tot medio 2039 en het beheer door de vereniging van eigenaars wordt actief en professioneel uitgevoerd.

Omgeving:
Deze woning is gelegen in het centrum van Amsterdam, nabij Artis, Entrepotdok en Museum ’t Kromhout. Op loopafstand zijn talrijke leuke cafés en restaurants te vinden, zoals bijvoorbeeld restaurant “De Plantage, Brouwerij ’t IJ en Roest. Ook het Scheepvaartmusseum , de Hortus Botanicus, de Dappermarkt en het prachtige Wertheimpark bevinden zich in de directe omgeving. De woning is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, op loopafstand stoppen trams en bussen richting Amsterdam Centraal, tevens is dit goed te bereiken met de fiets. Met de auto is de Ring A10 binnen enkele minuten bereikbaar. In de omgeving zijn voldoende parkeermogelijkheden en parkeren kan middels een parkeervergunning. De wachttijd bedraagt momenteel 0 tot 3 maanden. (bron, Cition)

Indeling:
Begane grond:
Centrale entree; trappenhuis en de bergingen.
Eerste verdieping:
Entree; hal met toegang tot alle vertrekken: slaapkamer en woonkamer aan de voorzijde; badkamer met douche en wastafel, separaat toilet,meterkast; aan de achterzijde van de woning bevindt zich de tweede slaapkamer en de keuken die toegang verleend tot het balkon die gelegen is op het oosten.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1989
- Woonoppervlakte circa 70 m²
- Balkon van circa 6 m², gelegen op het oosten
- Uitzicht op water
- Erfpachtcanon afgekocht tot en met 15 juli 2039
- Actieve vereniging van eigenaren, welke professioneel wordt beheerd middels een meerjaren onderhoudsplan
- Servicekosten € 123,98 per maand (begroting 2017)
- Verwarming en warm water middels eigen CV-ketel (Intergas HR, 2005)
- Kozijnen voorzien van dubbele beglazing
- Berging op de begane grond van circa 4 m²
- Projectnotaris Loyens & Loef
- Oplevering in overleg
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding van 2 jaar
- Verkoper verkoopt de woning voor zelfbewoning (of eerstegraads familielid)


VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE

Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is twee weken na de start van de verkoop of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkse update op www.benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie.

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. Anders kan de huurder voor de vraagprijs kopen.

De gebruiksoppervlakte zoals vermeld in deze brochure en/of de aanmelding op Funda is berekend conform de branche vastgestelde NEN 2580-norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Bij het tot stand komen van een koopovereenkomst verklaart (aspirant) koper voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering. Wij doen ons uiterste best de juiste oppervlakte en inhoud te bereken aan de hand van eigen metingen en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld, wordt dit door (aspirant) koper aanvaard. (Aspirant) koper is/wordt uiteraard voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, zo ook niet op aanpassing van de eventuele koopsom. Verkoper en ERA Van de Steege aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze.

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Overdracht
Vraagprijs € 370.000 k.k.
Beschikbaarheid Verkocht
Aangeboden sinds 4 dagen
Bouw
Type Appartement
Bouwjaar 1989
Indeling
Oppervlakte 70 m2
Inhoud 144 m3
Aantal kamers 2

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Stadsdeel Centrum

Een huis of appartement kopen of huren in Amsterdam centrum. Amsterdam Centrum leeft 24/7. Koop of huur een appartement op loopafstand van het museumplein, de grachtengordel, de Albert Cuypmarkt, de jordaan, de pijp en het spui.

Meer info over deze wijk