€ 275.000 k.k.
  • Bellen
  • Verkocht
€ 275000,- k.k.

Molukkenstraat 94 -E, Amsterdam

**let op voorrangsregeling voor sociale huurders Alliantie**

Starters opgelet, op de hoogste etage met dakterras bieden wij een leuk 2 kamer appartement aan in het altijd gezellige en hippe Amsterdamse Oost in de Indische Buurt.

Indeling:
De gemeenschappelijke entree geeft de toegang naar de appartementen en de bergingen. Via het trappenhuis komt u op de vierde verdieping:
entree woning,vanuit de hal bereikt u alle vertrekken, meteen rechts de badkamer met douche, wastafel en toilet. Daarna de leuke woonkamer met open keuken (eenvoudig) en aan de achterzijde een goede slaapkamer.
Vanuit de hal ook toegang tot het ruime dakterras.
In de onderbouw bevindt zich een berging welke wordt gedeeld met appartement 94 D.

Omgeving:
De woning is gelegen in het leuke en gezellige Amsterdam Oost. De levendige Javastraat ligt om de hoek voor uw dagelijkse verse boodschappen. De omgeving kenmerkt zich onder andere door de gezellige Dappermarkt, het Oosterpark en Flevopark en natuurlijk Artis. Vele gezellige terrasjes en restaurants zoals: Studio K, Het Badhuis, toprestaurant Wilde Zwijnen en het hippe Pompstation liggen op steenworp afstand. De woning is gunstig gelegen ten opzichte van het centrum, de uitvalswegen (Ring A10) en openbaar vervoer (tram 3, 7 en 14 en het Muiderpoort station).

BIJZONDERHEDEN
- 51,6 m2 NEN ingemeten
- Professioneel beheerde VVE door Alliantie VVE Diensten
- Servicekosten 2019 : ca 75,92 voor de woning en 5,26 voor de berging per maand
- Erfpacht afgekocht tot 15 maart 2040
- Projectnotaris Brummelhuis
- Het betreft een voormalige huurwoning, ouderdomsclausule en niet-zelfbewoningsclausule van toepassing
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende bepaalde periode)
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is twee weken na de start van de verkoop of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 275.000 k.k.
Beschikbaarheid Verkocht
Aangeboden sinds 1 maand(en)
Bouw
Type Appartement
Bouwjaar 1988
Indeling
Oppervlakte 52 m2
Inhoud 171 m3
Aantal kamers 2

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Stadsdeel Oost

Een huis of appartement kopen of huren in Amsterdam Oost. Amsterdam Oost is een levendige stadswijk binnen de ring van Amsterdam. Langs de Amstel koop je een huis nabij het Oosterpark, Park Frankendael, de indische buurt, Artis, de Dapperbuurt of het Tropenmuseum.

Meer info over deze wijk