€ 300.000 k.k.
  • Bellen
  • verkocht
€ 300000,- k.k.

Moerdijkstraat 1 -2, Amsterdam

**Let op voorrangsregeling voor sociale huurders Alliantie **

In een heerlijke rustige straat ligt deze efficiënt ingerichte fijne drie kamer woning met balkon aan de achterzijde en een frans balkon uitkijkend over de straat. Het appartement beschikt over twee slaapkamers en een dichte keuken. De canon voor de erfpacht is vooruitbetaald tot en met 31 juli 2063. De vereniging van Eigenaren wordt professioneel beheert door Alliantie VvE Diensten

Ondanks de huidige omstandigheden bent u van harte welkom voor een bezichtiging, waarbij we wel de volgende maatregelen strikt in acht nemen:
- bezichtigingen deden wij op voorhand al en nu nog steeds op afspraak en tijdstip;
- wij reserveren voor u 15 minuten per bezichtiging, dus gelieve echt op tijd te komen;
- u bent van harte welkom met maximaal 2 mensen inclusief kinderen en/of aankoopmakelaar;
- als er toch nog kijkers binnen zijn, vragen wij u vriendelijk even buiten te wachten;
- wij schudden geen handen;
- wij houden minimaal 1,5 m. afstand tijdens de bezichtiging, gelieve u daar ook aan te houden voor ieders gezondheid;
- heeft u een loopneus, hoest u of voelt u zich verkouden of koortsig? Dan verzoeken wij u in deze tijd echt thuis te blijven.

Omgeving:
Het appartement is gelegen in een complex aan een rustige straat in de Rivierenbuurt en om de hoek van de Rijnstraat, met al zijn winkelvoorzieningen voor de dagelijkse boodschappen. Dichtbij de RAI, het Mirandabad, het Martin Luther Kingpark en de Maasstraat, maar ook zijn er vele gezellige horecagelegenheden als lunchrooms, cafés en restaurants én dat ook op maar een paar minuten fietsafstand van de Pijp.
Op leefopstand zijn diverse tram- en busverbindingen en op fietsafstand zijn er twee NS stations, station RAI of station Amstel. Met de metrohalte van de Noord-Zuidlijn bent u binnen enkele minuten op het centraal station van Amsterdam. De Ring A10 met goede verbindingen naar Haarlem, Den-Haag/Schiphol en de A2 richting Utrecht zijn makkelijk en snel bereikbaar.

Indeling:
Entree op de tweede verdieping, twee slaapkamers aan de achterzijde van de woning welke beide toegang geven aan het balkon. Er is een separaat toilet en een douche welke bereikbaar is vanuit een slaapkamer. De woonkamer is gelegen aan de straatzijde met frans balkon. Tevens heb je een fijne kleine study in de woonkamer. Daarnaast beschikt de woning over een zolderberging van ca 9m².

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1939;
- Twee slaapkamers aan de achterzijde van de woning;
- Woonoppervlakte circa 48 m² conform NEN2580;
- Erfpacht, canon afgekocht tot en met 31 juli 2063;
- Vaste projectnotaris; Schut van Os notarissen in Amsterdam;
- Actieve VvE welke professioneel beheerd wordt door Alliantie VvE diensten;
- Servicekosten van € 116,12 per maand voor appartement en € 10,18 per maand voor de berging voor 2020;

Wat u verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning- en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;
- Oplevering per direct.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van maandag 13 juli 2020 om 12.00 uur. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Entree/gang, meterkast, L-vormige woonkamer met Frans balkon, dichte keuken, 2 slaapkamers waarvan 1 met wasbak, een douchcel en een apart toilet. Het balkon op het oosten is vanuit alle ruimte aan de achterzijde te bereiken

Overdracht
Vraagprijs € 300.000 k.k.
Beschikbaarheid verkocht onder voorbehoud
Aangeboden sinds 1 maand(en)
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1938
Indeling
Oppervlakte 48 m2
Inhoud 153 m3
Aantal kamers 3

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Rijnbuurt

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Amsterdam Rijnbuurt? Amsterdam Rijnbuurt is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Amsterdam Rijnbuurt ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk