€ 325.000 k.k.
  • Bellen
  • verkocht
€ 325000,- k.k.

Mesdagstraat 48 -H, Amsterdam

**Let op voorrangsregeling voor sociale huurders Alliantie **

Gelegen op toplocatie: nu te koop een hele leuke 3 kamer benedenwoning met tuin, midden in de Pijp!

Dit appartement ligt in de Mesdagstraat, om de hoek van de Jozef Israelskade aan het Amstelkanaal, om de hoek van de 2e van der helststraat en het Van der Helstplein in de zeer geliefde buurt ‘De Pijp’ (stadsdeel Zuid), met vlakbij het Sarpathipark, de Albert Cuypmarkt, Ferdinand Bolstraat , Cornelis Troostplein, Van Woustraat met talloze trendy horeca en winkelgelegenheden en om de hoek met de Noord Zuidlijn en de ring A10 is goed te bereiken. De dagelijkse boodschappen doe je bij de grote Albert Heijn aan het Cornelis Troostplein, dan wel op de Maasstraat met meerdere bakkers, poelier, viswinkel, slager etc.. Beide zijn op loopafstand bereikbaar.

Indeling:
entree, gemeenschappelijk trappenhuis, op de begane grond toegang tot de woning:
hal van waaruit alle vertrekken toegankelijk zijn, aan de voorzijde de woonkamer, in het midden de badkamer met douche, toilet en wastafel (eenvoudig), aan de achterzijde 2 goede slaapkamers en in het midden aan de achterzijde de keuken (geen keukenblok aanwezig). Vanuit alle ruimten aan de achterzijde is er toegang tot de tuin (deel terras is overkapt), alwaar zich de berging behorende tot dit appartement bevindt. De tuin grenst aan een rustige binnentuin/kijktuin (niet toegankelijk).

BIJZONDERHEDEN
- Woonoppervlakte 52,5m2 NEN conform ingemeten
- Professioneel beheerde VVE door Alliantie VVE diensten
- Servicekosten 2019 : ca € 94,98 euro per maand voor woning en berging in tuin (2020: € 93,77)
- Erfpacht afgekocht tot en met 15 november 2051
- Projectnotaris Loyens en Loeff
- Het betreft een voormalige huurwoning, ouderdomsclausule en niet-zelfbewoningsclausule van toepassing
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende bepaalde periode)
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor
- Oplevering per direct

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van 10 oktober 2019. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 325.000 k.k.
Beschikbaarheid verkocht onder voorbehoud
Aangeboden sinds 2 maand(en)
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1922
Indeling
Oppervlakte 52 m2
Inhoud 182 m3
Aantal kamers 3

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Oud-Zuid

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Amsterdam Oud-Zuid? Amsterdam Oud-Zuid is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Amsterdam Oud-Zuid ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk