€ 325.000 k.k.
  • Bellen
€ 325000,- k.k.

Matrozenhof 12, Amsterdam

** Let op de voorrangsregeling voor sociale huurders van de Alliantie **

Nu te koop een leuk en licht 2 kamer appartement in het Centrum van Amsterdam, maar toch een rustige lokatie om de hoek van de Hoogte Kadijk. Gelegen op de 3 etage, met balkon zuidoost gelegen aan groene binnentuin, van een goed onderhouden complex. In het soutterain is nog de beschikking over een individuele (fietsen)berging.

Omgeving:
Deze woning is gelegen in het centrum van Amsterdam, nabij Artis, Entrepotdok en Museum ’t Kromhout. Op loopafstand zijn talrijke leuke cafés en restaurants te vinden, zoals bijvoorbeeld restaurant “De Plantage, Brouwerij ’t IJ en Roest. Ook het Scheepvaartmusseum , de Hortus Botanicus, de Dappermarkt en het prachtige Wertheimpark bevinden zich in de directe omgeving. De woning is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, op loopafstand stoppen trams en bussen richting Amsterdam Centraal, tevens is dit goed te bereiken met de fiets. Met de auto is de Ring A10 binnen enkele minuten bereikbaar. In de omgeving zijn voldoende parkeermogelijkheden en parkeren kan middels een parkeervergunning. De wachttijd bedraagt momenteel 0 tot 3 maanden. (bron, Cition)

Indeling:
Begane grond: Centrale entree; trappenhuis en de bergingen in het souterrain.
Derde etage toegang woning: hal met toegang tot alle vertrekken; CV kast (Intergas HR 2004), badkamer met douche, wastafel en wasmachine aansluiting, separaat toilet met fontein, woonkeuken aan de achterzijde met toegang tot het balkon, slaapkamer aan de achterzijde, tussen woonkamer en berging ligt een ruime berging, woonkamer aan de voorzijde met erker, vanuit de erker zijzicht op het water.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1989
- Woonoppervlakte circa 58,3 m² (NEN meetrapport aanwezig)
- Balkon van circa 5 m², gelegen op het zuidoosten (tot ca 15u zon)
- Erfpachtcanon afgekocht tot en met 15 juli 2039
- Professioneel beheerde VVE door Alliantie VVE diensten
- Servicekosten € 85,17 per maand (woning en berging)
- Verwarming en warm water middels eigen CV-ketel (Intergas HR, 2004)
- Kozijnen voorzien van dubbele beglazing
- Berging in het souterrain van circa 5 m²
- Projectnotaris Loyens en Loeff
- Het betreft een voormalige huurwoning, ouderdomsclausule en niet-zelfbewoningsclausule van toepassing
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende bepaalde periode)
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is twee weken na de start van de verkoop of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of instaleer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 325.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 25 dagen
Bouw
Type Appartement
Bouwjaar 1988
Indeling
Oppervlakte 58 m2
Inhoud 178 m3
Aantal kamers 2

Reageer op woning: Matrozenhof 12 Amsterdam Stadsdeel Centrum

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Stadsdeel Centrum

Een huis of appartement kopen of huren in Amsterdam centrum. Amsterdam Centrum leeft 24/7. Koop of huur een appartement op loopafstand van het museumplein, de grachtengordel, de Albert Cuypmarkt, de jordaan, de pijp en het spui.

Meer info over deze wijk