€ 240.000 k.k.
  • Bellen
€ 240000,- k.k.

Madurastraat 71 D, Amsterdam

DEZE WONING WORDT ALLEEN AANGEBODEN AAN SOCIALE HUURDERS VAN DE ALLIANTIE TOT 15 FEBRUARI 2018

Gelegen op de begane grond van een karakteristiek gebouw in de bruisende Indische buurt in Amsterdam Oost bevindt zich deze leuke tweekamer woning met een woonoppervlakte van ongeveer 39 m² en een achtertuin op het noorden, welke de beschikking heeft over een ruime eigen berging. De woning heeft een lichte woonkamer aan de achterzijde met aangrenzend de slaapkamer. De aparte keuken zit aan de straatzijde van het huis. Daarnaast is er een badkamer met wastafel, douche en toilet. De canon voor de erfpacht nog vooruitbetaald tot en met medio 2054 en het beheer van de verenging van eigenaar wordt actief en professioneel uitgevoerd.

Omgeving:
De Woning is gelegen in de hippe Indische Buurt, in stadsdeel Amsterdam-Oost. De afgelopen jaren is er flink geïnvesteerd in de buurt, waardoor de straten er prachtig uitzien en de buurt zich inmiddels heeft ontwikkeld tot een bruisende en levendige buurt. De Bankastraat is een rustige straat met een karakteristieke uitstraling op loopastand van vele voorzienningen en leuke restaurants, cafés of Studio K (bioscoop/café/restaurant, club. Het Oosterpark en Flevopark bevinden zich op loopafstand. Tevens is de woning ongeveer 10 minuten fietsen naar het Centrum.

Indeling:
Eigen entree; hal; keuken aan de voorzijde met de cv-opstelling; badkamer met wastafel, douche en toilet; woonkamer aan de achterzijde met openslaande deuren naar de achtertuin; slaapkamer; ruime achtertuin met grote individuele berging.


Bijzonderheden.
- Bouwjaar 1913
- Woonoppervlakte circa 39 m²
- Tuin op het noorden
- Erfpacht canon vooruitbetaald tot en met 30-06-2054
- Intergas HR cv-ketel (1998)
- Actieve vereniging van eigenaars, welke professioneel wordt beheerd
- Servicekosten € 86.57 per maand
Bij deze verkoop is een projectnotaris van toepassing (notariskantoor Brummelhuis)
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding van 2 jaar
- Verkoper verkoopt de woning voor zelfbewoning (of eerstegraads familielid)

REGELING DE ALLIANTIE

Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is twee weken na de start van de verkoop of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkse update op www.benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie.

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. Anders kan de huurder voor de vraagprijs kopen.

De gebruiksoppervlakte is berekend conform de branche vastgestelde NEN 2580-norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Koper verklaart voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering. Wij doen ons uiterste best de juiste oppervlakte en inhoud te bereken aan de hand van eigen metingen en die van een professioneel bedrijf en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld, wordt dit door koper aanvaard. Koper is voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, zo ook niet op aanpassing van de koopsom. Verkoper en Van de Steege makelaardij BV aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze.

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Overdracht
Vraagprijs € 240.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 18 dagen
Bouw
Type Appartement
Bouwjaar 1913
Indeling
Oppervlakte 39 m2
Inhoud 106 m3
Aantal kamers 2

Reageer op woning: Madurastraat 71 D Amsterdam Stadsdeel Oost

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Stadsdeel Oost

Een huis of appartement kopen of huren in Amsterdam Oost. Amsterdam Oost is een levendige stadswijk binnen de ring van Amsterdam. Langs de Amstel koop je een huis nabij het Oosterpark, Park Frankendael, de indische buurt, Artis, de Dapperbuurt of het Tropenmuseum.

Meer info over deze wijk