€ 450.000 k.k.
  • Bellen
  • Verkocht
€ 450000,- k.k.

Madurastraat 16 -3, Amsterdam

Bezoek dit pand zonder afspraak tijdens ons open huis op zaterdag 30 september van 11.00-13.00 uur of dinsdag 3 oktober van 15.00-16.00 uur.

Dit appartement zal per inschrijving verkocht worden, u kunt een bod uitbrengen tot 5 oktober 10.00 uur.

Gelegen in de hippe Indische buurt bevindt zich dit in 2016/2017 deels gerenoveerde authentieke pand met daarin op de derde en vierde verdieping deze royale maisonette woning met een woonoppervlakte van circa 128 m² en met een balkon van ongeveer 7 m² gesitueerd op het zonnige zuiden. Daarnaast is er de mogelijkheid tot het plaatsen van een dakterras, wat al opgenomen is in de akte van splitsing (alleen de omgevingsvergunning van de gemeente Amsterdam moet nog aangevraagd worden). Onlangs is in het pand de fundering vernieuwd, is van binnen het pand deels gerenoveerd en zijn er nieuwe balkons geplaatst. De woning is van binnen nog geheel casco, zodat men deze geheel naar eigen smaak en idee in kan delen en inrichten. De canon voor de erfpacht is vooruitbetaald tot en met 15 maart 2067.

Omgeving:
Het appartement is gelegen op een leuke locatie aan de Madurastraat, midden in de hippe Indische Buurt. Aan de Javastraat en op het Javaplein vindt je veel winkeltjes, koffietentjes, nieuwe restaurantantjes en een supermarkt voor de dagelijkse boodschappen. Ook Studio K, het Badhuis, Brouwerij 't IJ, Dappermarkt en het Flevopark liggen om de hoek. De openbaarvervoers mogelijkheden zijn uitstekend te noemen met de diverse bus- en tramlijnen op loopafstand, alsmede het Muiderpoortstation. De uitvalswegen met o.a de Ring A10 worden via de Amsterdamse brug of de Piet Heijntunnel snel bereikt. Tevens ben je met ongeveer 10 minuten fietsen in het Centrum van Amsterdam

De vereniging van eigenaars:
Deze is in 2017 opgericht en zal straks bestaan uit 4 leden, ieder met een gelijk stemrecht. Vanuit de Alliantie is bij de oprichting van de vereniging een bedrag gereserveerd om het trappenhuis op te knappen, nadat alle appartementen van de kopers verbouwd en bewoond zijn. Van de kopers wordt een actieve rol binnen de VvE verwacht, waarbij het beheer door Alliantie VVE-beheer uitgevoerd zal worden.

Indeling:
Begane grond:
Entree; trappenhuis.
Tweede verdieping:
Entree van de woning; hal; trap.
Derde verdieping:
Overloop; casco keuken; separaat toilet; badkamer; doorzon woonkamer; slaapkamer aan de voorzijde; balkon op het zuiden.
Vierde verdieping:
Overloop; grote open ruimte.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1902
- Pand deels gerenoveerd en voorzien van een nieuwe fundering
- Woonoppervlakte circa 128 m²
- Balkon op het zuiden van circa 7 m²
- Gebouw gesplitst in mei 2017
- Erfpacht canon vooruitbetaald tot en met 15 maart 2067
- Kozijnen voorzien van dubbel glas
- Intergas HR cv-ketel (2016)
- Kleinschalige vereniging van eigenaars, welke professioneel wordt beheerd
- Servicekosten € 218,06 per maand
- Bij deze verkoop is een projectnotaris van toepassing (notariskantoor Loyens & Loeff)
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding van 2 jaar
- Verkoper verkoopt de woning voor zelfbewoning (of eerstegraads familielid)

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Overdracht
Vraagprijs € 450.000 k.k.
Beschikbaarheid Verkocht
Aangeboden sinds 2 maand(en)
Bouw
Type Appartement
Bouwjaar 1902
Indeling
Oppervlakte 128 m2
Inhoud 365 m3
Aantal kamers 3

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Stadsdeel Oost

Een huis of appartement kopen of huren in Amsterdam Oost. Amsterdam Oost is een levendige stadswijk binnen de ring van Amsterdam. Langs de Amstel koop je een huis nabij het Oosterpark, Park Frankendael, de indische buurt, Artis, de Dapperbuurt of het Tropenmuseum.

Meer info over deze wijk